Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent Libre Intense 50ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent Libre Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 136,20

Speciale prijs: € 98,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent Libre Intense 50ml eau de parfum spray

Intensiveer je uitstraling met Yves Saint Laurent Libre Intense. Gevoed door felle sensualiteit, is het parfum een viering van spanning, waarbij schijnbaar uiteenlopende noten samenkomen om een totaal unieke geur te creëren. Libre, het Franse woord voor vrijheid, is geïnspireerd door YSL's toewijding aan onafhankelijkheid en expressie. De kracht van een echt bevrijde vrouw benuttend, is het parfum tegelijkertijd sterk en intens, maar ook gracieus en delicaat.

Libre Eau de Parfum Intense; de olfactorische roep om vrijheid

Het nieuwe Libre Eau de Parfum Intense voegt een felle sensualiteit toe aan de florale signatuur van Libre. De structuur van de oorspronkelijke Libre-compositie viert de kenmerkende spanning die aanwezig is in alle YSL-geuren: spanning tussen aromatische lavendel uit Frankrijk en sensuele oranjebloesem absolue uit Marokko.
De Eau de Parfum Intense wordt aangemoedigd door een smeltend floraal hart waar een flamboyant orchideeën-akkoord bruist van sensualiteit. De geur onthult romige en rokerige facetten, voordat een houtachtige amberachtige basis wordt onthuld die zachte vanille en vetiver combineert voor diepte en intensiteit. Gecreëerd door meesterparfumeurs Anne Flipo en Carlos Benaïm.

Top : Bergamot, Mandarijn en Lavendel
Hart : Oranjebloesem, Jasmijn en Orchidee
Basis : Vetiver, Vanille, Tonkaboon en Ambergrijs
Meer informatie