Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Carven Dans Ma Bulle 100ml Eau De Parfum Spray

Carven Dans Ma Bulle 100ml Eau De Parfum Spray

Normale prijs: € 105,80

Speciale prijs: € 71,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Carven Dans Ma Bulle 100ml Eau De Parfum Spray

Een grillige en elegante verslaving

Deze verbazingwekkende cocktail van lichte en levendige geuren neemt je mee naar verrassende plaatsen: een bubbel buiten de tijd om te genieten van een moment van vrolijke speelsheid waar onzorgvuldigheid aan de orde van de dag is. Een omhullende, bedwelmende, geruststellende luchtbel, een prachtig bolwerk tegen alle somberheid!

Dans ma Bulle is een geur waarin de aanwezigheid van bloemen, van boven tot onder, doet denken aan het typisch florale olfactorische universum van Maison Carven. Verzonnen door drie neuzen: Patricia Choux, Violaine Collas en Véronique Nyberg, benadrukt deze verslavende geur een hart met een uniek duo.
De gekonfijte Amandel en de solaire Heliotroop gaan vergezeld van een boeiende vrouwelijke Sambac Jasmijn-noot en geven deze geur een fris en natuurlijk karakter.

Beginnend met een levendige, stralende en paradoxaal delicate vlucht, onthult de geur harmonieuze akkoorden: vakkundig met elkaar verweven ingrediënten waaruit florale en fruitige noten van Lychee Roos, Mandarijn, Pioen en Bergamot voortkomen.
Als finishing touch combineren Vanille, Sandelhout en Patchouli zich subtiel om deze intens energieke vrouwelijke geur een oriëntaals tintje te geven.
Een poederachtig roze sap zit in een fles met royale, afgeronde rondingen. Daarboven haar dop in de vorm van een aardbol, versterkt met de naam van het merk Carven in reliëf, roept het direct de luchtbel op die in de titel wordt genoemd.

Top : Lychee, Pioenroos, Roos, Mandarijn, Bergamot en Citroen;
Hart : Zoete Noten, Heliotroop (Vanillebloem), Perzik, Peer, Arabische Jasmijn (Sambac), Groene noten, Lelietje-van-dalen en Gekonfijte amandel;
Basis : Vanille, Patchouli, Sandelhout en Amberhout.
Meer informatie