Clarins serum

Is uw huid toe aan goede verzorging? Probeer dan het Clarins serum van ParfumCenter. Clarins is een Franse onderneming gespecialiseerd in huisverzorgingsproducten en parfums. Het bedrijf is opgericht in 1954 en heeft daardoor al jaren ervaring. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Het Clarins serum is gemaakt van zuivere plantaardige bestanddelen en brengt uw huid in optimale conditie. Serum is een dunne, sterke geconcentreerde vloeistof die u naast uw dag- en nachtcrème kunt gebruiken. Wij hebben serums in ons assortiment die diepe rimpels verminderen, een egalere huid creëren of poriën verminderen. Alle serums voeden en beschermen uw huid. Laat uw gezicht weer stralen met een Clarins serum van ParfumCenter!

 

Clarins serum online

Bij ParfumCenter kunt u voordelig Clarins serum online kopen! In ons assortiment zit ook de Clarins dagcrème. De crèmes zijn van plantaardige bestanddelen gemaakt en verzorgen uw huid op een optimale manier. Om uw huid ’s avonds op milde wijze te reinigen en alle sporen van make-up te verwijderen kunt u de Clarins reinigingsmelk gebruiken. Breng het Clarins serum ‘s ochtends en/of ’s avonds aan op een gereinigde huid en u voelt zich jonger van binnen en dat is goed zichtbaar! Wij hebben een ruim assortiment en de prijzen zijn scherp en origineel. Bestelt u Clarins serum online bij ParfumCenter, dan zorgen wij voor een snelle levering en verzekerde verzending!