Clinique For Men Cream Shave 125ml Scheercrème

€ 24,95 € 19,95
Op voorraad
U bespaart 20%
Clinique For Men Cream Shave 125ml Scheercrème

Overeenkomend Clinique's filosofie is Clinique For Men Cream Shave gebaseerd op de nieuwste bevindingen in de wetenschap. Het merk geeft de voorkeur aan een zachte formulering zonder parfum, dat dermatologisch is getest en geschikt is voor mensen met een allergie. Dat is de reden waarom het scheerschuim een ​​goede keuze is wanneer uw huid gevoelig reageert op de gebruikelijke herenverzorging. Vóór het scheren wordt een kleine hoeveelheid op het gezicht aangebracht en tegen de richting van de baardgroei gemasseerd.

<strong>Zachte scheercrème voor een aangename scheerbeurt en een goed verzorgde huid</strong>

Door de voorbereiding met de Cream Shave scheercrème, is het gemakkelijker om baardhaar te verwijderen. Tegelijkertijd kalmeert en verzorgt de scheercrème de huid tijdens het scheren. Dit resulteert in een <strong>glad en soepel huidgevoel.</strong> 
Het 3-stappen verzorgingsprincipe wordt ook weerspiegeld in het assortiment voor scheren. Met de Face Scrub van het heren-assortiment, kunt u overtollige huidschilfers in één stap verwijderen en de baardstoppels rechtzetten. Na het scheren wordt de behandeling met de juiste <a href="https://www.parfumcenter.nl/clinique-for-men-post-shave-soother-75ml-aftershave.html" title="clinique-for-men-post-shave-soother">After Shave </a> aanbevolen voordat <a href="https://www.parfumcenter.nl/clinique-for-men-moisturizing-lotion-100ml.html" title="clinique-for-men-moisturizing-lotion">een voedende en beschermende lotion</a> van het merk wordt gebruikt. Als u geïnteresseerd bent in het concept, is het de moeite waard om de componenten van herencosmetica in onze Onlineshop te bekijken.

Dagelijks op de schoongemaakte huid aanbrengen. Doe een kleine hoeveelheid in je hand en masseer het op je gezicht, tegen de richting van de groei van je baardharen. Scheer je huid. Spoel vervolgens grondig met water en maak het gezicht droog. Gebruik daarna post-shave-producten uit de lijn.

 <strong>De Clinique Clean-filosofie</strong>
Gemakkelijk. Zeker. Effectief.
Ontwikkeld voor optimale resultaten - zonder huidirritatie.
Allergie getest.
100% parfumvrij.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Clinique
Inhoud 100 ml
Productsoort Scheerproducten
Producttype Overig
Huidtype Alle huidtypes
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.