Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique For Men Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml

Clinique For Men Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 32,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Speciale verzorging
Huidtype Droge huid, Normale huid
Clinique For Men Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml

Clinique Maximum Hydrator 72-Hour levert de huid een onmiddellijke vochtboost en verzorgt deze tot 72 uur met vocht. De vederlichte, verfrissende en olievrije gel-crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging voor de huid van mannen. Het heeft niet alleen een intensief hydraterend effect, maar bouwt ook vochtdepots op en sluit het vocht in de huid af.
Terwijl hyaluronzuur en geactiveerd aloë-water de huid met vocht verzorgen, stimuleren de Auto-Replenishing-Technologie en cafeïne het eigen vochtdepot van de huid.
Bovendien is de huidverzorging verrijkt met polymeren en bevochtigingsmiddelen, die het vocht in de huid insluiten en nieuw waterverlies verminderen. Fijne, droge rimpels worden verminderd. Het resultaat is een optimaal gehydrateerde huid met een gezonde uitstraling - dag na dag.

De huidverzorging wordt 's ochtends en' s avonds na de gezichtsreiniging aangebracht en voorzichtig ingemasseerd. Als de huid gedurende de dag een hydratatieboost nodig heeft, kan de verzorging voor mannen ook worden toegepast.

De Clinique Clean-filosofie
Gemakkelijk. Zeker. Effectief.
Ontwikkeld voor optimale resultaten - zonder huidirritatie.
Allergie getest.
100% parfumvrij.
Meer informatie