Collistar Talasso Scrub

Mineralogisch zeewater heeft een weldadig effect op de huid en wordt toegepast bij de van kuuroorden bekende thalassotherapie. Collistar Talasso Scrub verenigt alle voordelen van deze traditionele behandeling in een product.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

54 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

54 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hierin wordt de werking van zeezouten en algen gecombineerd met de verwarmende gloed van een goede scrub. Collistar Talasso scrub verwijdert dode huidcellen en creëert de basis voor een zachte veerkrachtige huid. Verder kunt u hiermee vochtophoping onder uw gehele huidoppervlak effectief bestrijden, wat ook bijdraagt aan een strak en slank figuur.

 

Collistar Talasso Scrub aanbieding

Voor de huidverzorging vind je bij Parfumcenter alleen de beste producten, maar ook scherpe prijzen. Zo kunt u kiezen voor de Collistar Talasso Scrub aanbieding van uw voorkeur. Behalve een grootverpakking met grove scrub bestanddelen, kunt u ook kiezen voor verschillende tubes met een regenerende scrub of een collistar Talasso Scrub aanbieding in de vorm van een handige set. Deze bevat niet alleen een Collistar Talasso Scrub, maar ook een voedende olie voor de huid. De handige tube met Collistar Scrub gebruikt u gemakkelijk onder de douche.

 

Collistar Talasso Scrub kopen

Huidverzorgingsproducten vindt u bij Parfumcenter voordelig online. Naast Collistar Talasso Scrub kopen, kunt u bij ons kiezen uit een groot aanbod Collistar dagcrèmes of huidvriendelijke Collistar make-up. Hiervoor kunt u terecht bij ons uitgebreide collectie huidverzorgingsproducten. Collistar Talasso Scrub kopen is kiezen voor een gezonde huid en de voordelen van aromatherapie door speciaal toegevoegde oliën. Kiest u voor een scrub of een van de vele andere verzorgende producten van Collistar? Bij Parfumcenter vindt u een ruim aanbod voor de scherpste prijzen!