Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense 50ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 98,00

Speciale prijs: € 50,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 48%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense 50ml eau de parfum spray

Om het nieuwe hoofdstuk in het liefdesverhaal van het iconische paar te vieren, vernieuwde Dolce & Gabbana hun twee cult geuren: Light Blue and Light Blue pour Homme.
Meester parfumeurs Olivier Cresp en Alberto Morillas schreven met Light Blue Eau Intense een nieuw hoofdstuk van de Light Blue-saga. Deze twee geuren, Light Blue Eau Intense en Light Blue Eau Intense pour Homme zijn intenser dan ooit. Deze geuren vernieuwen de sensuele frisheid van Light Blue's unieke accenten, waardoor ze een diepere mediterraans blauwe tint krijgen. Light Blue Intense is meer dan een geur, het belichaamt het aura van mediterrane schoonheid tegen de blauwe achtergrond van Capri.
Het Eau de Parfum van Dolce & Gabbana opent met een bijzonder, verleidelijk geur-duo van helder stralende citroen en knapperige Granny Smith appel. De fruitige-florale facetten vermengen in het hart met elegante goudsbloem en heldere, bedwelmende jasmijnbloemen. De karakteristieke noten van stralend amber hout en kostbare musk versmelten met de door de zon gekuste huid en ontvouwen een levendig, sensueel geurakkoord. De floraal fruitige geur voor vrouwen werd in 2017 gelanceerd.

Top : citroen, groene appel
Hart : goudsbloem, jasmijn
Basis : amberhout en musk

Meer informatie