Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana The Only One Intense 100ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana The Only One Intense 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 149,55

Speciale prijs: € 89,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana The Only One Intense 100ml eau de parfum spray

The Only One Eau de Parfum Intense bouwt voort op de floriëntaalse erfenis van Dolce & Gabbana's The Only One lijn met een boeiende nieuwe geur. Net als de vrouw die het vertegenwoordigt, is de geur een complexe combinatie van intense en solaire sensualiteit. Aantrekkelijk vrouwelijk en onweerstaanbaar verleidelijk, de signatuur ligt in de verrassende combinatie van oogverblindende gouden oranjebloesem in contrast met hypnotiserende zwarte vanille.
Met behoud van de grafische architectonische vorm van The Only One, is de flacon nu in zwart gehuld, de iconische kleur van Dolce & Gabbana, die de hypnotische intensiteit van de geur binnenin weerspiegelt. Het gouden ring detail roept de stralende elegantie van de The Only One-vrouw op, terwijl het bochtige cursieve schrift aan haar verleidelijke silhouet doet denken.

The Only One Intense; aantrekkelijk vrouwelijk en onweerstaanbaar verleidelijk

Topnoten van sprankelende Italiaanse mandarijn, een knapperig groene appelakkoord en gouden neroli-essence verlichten het stralende florale hart van de geur. Oogverblindende gouden oranjebloesem vermengt zich met de bedwelmende sensualiteit van jasmijn absolu, zacht omhuld door romige, weelderige kokosnoot-essence, die de geur een warm en zonnig aura verleent. Soepele, zoete noten van donkere vanille in de basis versterken de verslavende kwaliteit, ondersteund door cederhout en kasjmierhout. De oosterse florale geur voor vrouwen werd in 2020 uitgebracht.

Top : mandarijn, groene appel en neroli
Hart : oranjebloesem, jasmijn en kokosnoot
Basis : vanille, cederhout en kasjmier
Meer informatie