Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Chamade 75ml eau de toilette spray

Guerlain Chamade 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 117,00

Speciale prijs: € 81,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Guerlain Chamade 75ml eau de toilette spray

Wanneer het hart sneller klopt

Al bijna twee eeuwen is Guerlain een verhaal van geur en schoonheid, erfenis en creatie, durf en verkenning, erfgoed en de toekomst. Guerlain's roots verrijken het heden en inspireren de toekomst.
Met meer dan 1.100 geuren gecreëerd sinds 1828 door vijf generaties parfumeurs, is Guerlain's erfgoed uniek. De Légendaires geurcollectie brengt hulde aan dit uitzonderlijke erfgoed.
Chamade maakt deel uit van Guerlain's Légendaires-collectie. Een collectie van emblematische geuren, samengesteld gedurende meer dan een eeuw door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke geurbibliotheek, die het Maison Guerlain tracht te behouden.
Chamade is een hymne aan de liefde, die zich ontvouwt als de lente. Met bloemen getint met duizend nuances, spreekt het van een romantische en krachtige vrouw die met sereniteit de neigingen van haar hart aanneemt.

Guerlain Chamade; dynamisch, assertief, verleidelijk

Voor de eerste keer in de parfumerie heeft Guerlain het groene en fruitige accent van zwarte bessenknoppen geïntroduceerd in een formule, opgefrist door een groene harmonie van hyacint. Deze symfonie wordt uiteindelijk gesublimeerd door de Guerlinade, waarin jasmijn, vanille en sandelhout de boventoon voeren. Chamade Eau de Toilette is een Florale, Oosterse Groene geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Galbanum (Gomhars) en Hyacint;
Hart : Zwarte Bessenknoppen, Ylang-Ylang en Jasmijn;
Basis : Vanille en Sandelhout.
Meer informatie