Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Super Aqua-Emulsion Rich 50ml Gezichtsemulsie

Guerlain Super Aqua-Emulsion Rich 50ml Gezichtsemulsie

Normale prijs: € 136,50

Speciale prijs: € 91,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Guerlain Super Aqua-Emulsion Rich 50ml Gezichtsemulsie

Perfecte combinatie voor een goed verzorgde huid

Super Aqua Emulsion geeft een vochtboost aan je huid! De Rich Cream van Guerlain is een doeltreffende behandeling voor een jeugdig uitziende huid die twee uitstekende technologieën combineert: De Aquacomplex-Advanced-Technologie hydrateert onmiddellijk door de waterstroom te stimuleren en de huid te beschermen tegen uitdroging, terwijl het Aquabiotic systeem het ecosysteem van de huid aanpakt om deze te beschermen tegen externe agressoren. Dit herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid en beschermt tegen de tekenen van veroudering. De rijke textuur is ideaal voor de veeleisende huid. Wordt geleverd in een handige pompflacon.

• Behoudt de natuurlijke pH-waarde van de huid
• Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid
• 95 % natuurlijke ingrediënten

Breng Super Aqua-Emulsion 's ochtends en 's avonds aan, slechts één pompje is voldoende voor zowel het gezicht als de hals. Voor een uitgebreidere verzorgingsroutine eerst het Super Aqua-Serum aanbrengen.

Super Aqua-Emulsion is in 3 verschillende texturen verkrijgbaar - rijk, universeel en licht - afhankelijk van de individuele behoeften van de huid. De verzorging is voor zowel vrouwen als mannen geschikt.
Meer informatie