Aquasource

Biotherm Aquasource geeft de dorstige huid intensief vocht. De sterk geconcentreerde vochtinbrengende crème voedt de droge of gestreste huid tot 48 uur en zorgt ervoor dat deze er weer fris en stralend uitziet. De aangenaam frisse geur verwent de zintuigen en maakt van de dagelijkse verzorging met Biotherm Aquasource een mentale vakantie aan zee.

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In 1998 bracht Biotherm Aquasource - zijn bekroonde vochtinbrengende crème - op de markt. Dit is verrijkt met sterk geconcentreerd levend plankton en hydraterende mannose. Het concentraat bevat dezelfde hoeveelheid thermisch planktonextract als 5.000 liter water. Uw huid wordt tot wel 48 uur intensief verzorgd en voorzien van vocht. Bovendien neemt de frisse geur je zintuigen mee op een reis naar de zee.

Intensieve verzorging met de kracht van thermisch plankton

De hooggeconcentreerde Biotherm Aquasource gezichtscrème geeft de gestreste en droge huid intensieve verzorging en laat je teint stralen. De Biotherm Aquasource Facial Gel vult de natuurlijke vochtreserves van uw huid aan en voorziet deze tevens van waardevolle mineralen. Maskers en serums kalmeren en voeden je huid intensief. De revitaliserende oogcrème van Biotherm Aquasource zorgt voor een wakkere look. Lichtreflecterende pigmenten verzorgen de gevoelige huid rond de ogen en het verkoelende effect zorgt voor een stralende uitstraling.

Koop Biotherm Aquasource online bij Parfumcenter

Ontdek Biotherm Aquasource en verwen uw huid met intensief vocht. Gebruik de filteropties in onze online shop om het juiste product voor de behoeften van uw huid te vinden en ervaar de voedende kracht van de zee met Biotherm Aquasource. U kunt de producten snel en voordelig online kopen en zo de aquatische frisheid van Biotherm in uw dagelijks leven integreren.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.