Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Blue Therapy

De productlijn Biotherm Blue Therapy regenereert en geeft u een gladde, stralende teint. Hoogwaardige en natuurlijke actieve ingrediënten zoals algenextracten en het waardevolle thermische plankton zijn bedoeld om de teint te verfijnen en kleine oneffenheden zachtjes glad te strijken. Ervaar de kracht van micro-organismen uit de zee die miljoenen jaren oud zijn en uw huid vanaf het allereerste gebruik laten stralen. Meer informatie
Biotherm Blue Therapy

Biotherm Blue Therapy is een anti-verouderingslijn die 3 aquatische actieve extracten (regeneratieve A. flos-aquae, herstructurerende L. ochroleuca en versterkend puur thermaal plankton) combineert in een zeer geconcentreerde formule voor een drievoudige werking op rimpels, verminderde stevigheid en donkere vlekken.

Slechts 20% van tekenen van veroudering is onvermijdelijk ... de rest kan zichtbaar worden gerepareerd.

Biotherm Blue Therapy voor een jeugdige uitstraling

Biotherm - Blue Therapy - Gebruik de kracht van de zee voor een verjongde, stralende teint! De productlijn Biotherm Blue Therapy is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de rijpere huid en bestrijdt effectief vele tekenen van veroudering. De hoogwaardige anti-aging verzorgingslijn van Biotherm werd in 2012 gelanceerd en bevat perfect op elkaar afgestemde producten voor de normale en droge huid die elkaar aanvullen. Uw huid wordt altijd goed verzorgd. Biotherm Blue Therapy vertrouwt op de combinatie van hoogwaardige stoffen uit de aarde en de zee en ontvouwt zijn effect door een buitengewone synergie van thermisch plankton en algenextracten. Deze bijzondere ingrediënten maken Biotherm cosmetica tot op de dag van vandaag uniek.