Life Plankton

Biotherm Life Plankton is de huidverzorgingsserie voor de natuurlijke regeneratie van uw huid en belooft uw huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Ervaar de volledige kracht van Life Plankton, een natuurlijk organisme dat al 3 miljoen jaar op aarde bestaat. De Biotherm Life Plankton serie heeft voor ieder huidtype het juiste product.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biotherm Life Plankton™

Het wondermiddel uit de natuur - Biotherm gebruikt sinds 1952 het geheim van de geneeskrachtige thermale bronnen uit de Pyreneeën om de schoonheid en gezondheid van uw huid te ondersteunen. Achter de regenererende en beschermende gezichtsverzorging van Biotherm zit een formule met Life Plankton™, levende micro-organismen die de huidstructuur opnieuw opbouwen, tekenen van veroudering zacht verzachten en het gezicht beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Verfrissing voor de huid: Life Plankton™ van Biotherm

De dagelijkse start van de dag met gezichtsverzorging van Biotherm voelt als springen in de heldere zee. De geneeskrachtige thermale bronnen en de diepten van de zee hebben als inspiratie en model gediend voor de crèmes en serums. Het resultaat is een formule gemaakt van Life Plankton ____ ™ en natuurlijke actieve ingrediënten die je huid intensief voeden met vocht en vitamines. De natuurlijke barrière van de huid wordt versterkt en volledig beschermd tegen de invloeden van buitenaf van ons dagelijks leven. Life-Plankton ™ -cosmetica laat je niet alleen verfrist voelen, ze laten ook het uiterlijk van je huid stralen met jeugdige frisheid. Sporen van rimpels, lijntjes en vermoeide huid worden verminderd en dankzij de natuurlijke micro-organismen verdwijnen ze zachtjes. Geef uw huid rust, bescherming en balans met Life Plankton™ van Biotherm.

Life Plankton™ van Biotherm - koop nu bij Parfumcenter

Geef uw huid luxe en een natuurlijk gevoel van frisheid: Cosmetica van Biotherm geeft u een jeugdige uitstraling en een gezonde en soepele huid. Om de juiste cosmetica voor uw behoeften te vinden, kunt u gebruik maken van de praktische filterfunctie in onze online shop. Ontdek het effectieve assortiment Life-Plankton™ verzorgingsproducten en bestel eenvoudig online Biotherm artikelen bij Parfumcenter.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.