Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor

Creëer een innerlijke balans met de heerlijke verzorgingsproducten van Decléor. In 1974 richtte Solange Dessimoulie, een schoonheidsspecialiste, het merk op. Haar visie: Voel u goed in lichaam, geest en vel. Bestrijd met de kracht van de natuur alle problemen van uw huid. Uw lichaam voelt herboren door de volledige ontspanning die de crèmes, serums en maskers geven. De kracht van de aangename geuren van Decléor hebben effect op uw emoties in zoverre dat ze stressverlagend werken.

Meer informatie
Decléor

122 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Decléor dagcrème

Voel de frisheid van bloemen in uw huid met de Decléor dagcrème. Dit Franse merk is een expert in de cosmetische aromatherapie. De wetenschappers van Decléor zijn vooral goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse etherische oliën. Deze oliën zijn in de juiste combinaties ware schoonheids-concentraten. De Decléor dagcrème brengt uw huid in balans, verfijnt de textuur en maakt uw teint meer helder. De huidverzorgingsproducten van Decléor zijn 100% natuurlijk. Ook voor fijne Decléor nachtcrèmes kunt u terecht bij ParfumCenter, kijk daarvoor eens bij Decléor Aroma Night.

Decléor Hydra Floral

Hydrateer uw huid optimaal met Decléor Hydra Floral gezichtsverzorging. Deze lichte en frisse producten verzachten en beschermen uw huid met de onvoorstelbare kracht van bloemen. Zo houdt u de hele dag een gezonde en jeugdige teint. De Decléor Decléor Hydra Floral verzorgingsproducten minimaliseren de fijne lijntjes en rimpels in uw huid. De crèmes, serums en maskers geven uw huid een langdurig comfortabel gevoel. Behoud de schoonheid van uw huid met de florale voeding en hydratatie van Decléor gezichtsverzorging.

In ons assortiment vindt u vele Decléor producten:

Decléor serum

Voor zowel de droge, vette, gemengde, normale als de gevoelige huid hebben we bij ParfumCenter een Decléor serum. Door de essentiële oliën in het serum verhoogt het de werking van uw dagcrème. Uw huid wordt zuiver en helder doordat oneffenheden worden verminderd. Het delicate en zijdezachte Decléor serum werkt in natuurlijke harmonie met uw huid en stimuleert de celregeneratie. Dit pure verzorgingsproduct geeft uw huid zuurstof en werkt zuiverend. De serums van Decléor geven uw huid de intensieve voeding die het nodig heeft.

Decléor kopen

Een optimale huidverzorging begint met een grondige reiniging. Doordat uw huid goed kan ademen, geeft u de verschillende crèmes, maskers en serums het maximale effect. Reinig uw huid door de Decléor Aroma Cleanse verzorgingsproducten van Decléor te kopen. Bij ParfumCenter bestelt eenvoudig u al uw huidverzorgingsproducten online. Creëer een stralende en frisse huid door de producten van Decléor te kopen. Wij bieden u deze in de originele verpakking voor aantrekkelijke prijzen in onze webshop!