Decléor

Decléor

Het Franse Decléor, expert in Cosmetische Aromatherapie, formuleert unieke huidverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn (vrij van chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen) De wetenschappers van Decléor zijn vooral goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse aromatische oliën. Ze worden nauwkeurig met elkaar gecombineerd, zodat er een hoge werkzaamheid wordt bereikt. In hun zuivere vorm zijn de aromatische oliën bijzonder doeltreffend, maar bovendien versterken ze elkaar, als ze samen worden gebruikt. Aromatische oliën worden dus, als ze op wetenschappelijke wijze gedoseerd en gemengd worden, getransformeerd in ware schoonheids-concentraten. Om deze reden bestaan de Decléor aromessence (TM) producten altijd uit tenminste 3 verschillende aromatische oliën. Hun samenstelling verraadt wetenschappelijke complexiteit en de gevoelige benadering van experts!
Meer informatie

109 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

109 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In onze ruime assortiment van Decleor koopt u alle voedende en rijke huidverzorgingsproducten van Decleor. Bekijk de verzorgende crèmes, hoogwaardige anti-verouderings producten, luxe maskers en serums online. Voor alle huidtypen biedt Decleor de juiste huidverzorgingsproducten. Selecteer eenvoudig uw huidtype en vindt producten voor de droge, vette, gemende, normale en gevoelige huid. De verzorgingsproducten van Decleor zijn gemaakt van de beste plantaardige materialen en gegarandeerd origineel.

De verschillende verzorgingslijnen van Decleor hebben elk hun unieke eigenschappen. Zo zijn er de hydraterende producten van Hydra Floral, de anti-verouderingsproducten uit de L’age lijn en de reinigende producten van Arome Cleanse. Alle verzorgingsproducten van Decleor koopt u eenvoudig en snel in onze online parfumerie. De producten zijn voordelig geprijsd en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.