365

Bestrijd de nadelige invloeden van tijd, zonlicht en andere milieueffecten op uw huid met Lancaster 365. Deze lijn is ontwikkeld om beschadigingen te verminderen én tegen te gaan. Het herstel van uw huid wordt ondersteund door de speciale werkzame stoffen in de producten. Wanneer u de 365 verzorgingsproducten dagelijks gebruikt merkt u na een maand al aanzienlijk verschil: uw huid is elastischer en de fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen. Uw huid herstelt optimaal met Lancaster 365!

Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lancaster 365 Skin Repair

Bij ParfumCenter is het mogelijk om een Lancaster 365 Skin Repair set aan te schaffen. In deze set zit een reinigingslotion, dagcrème, serum voor het gezicht en serum voor de ogen die de jeugdigheid van de huid verlengen. Door deze producten gecombineerd te gebruiken zal u optimaal profiteren van de gunstige effecten. Wanneer u eenmaal de set heeft geprobeerd zal u geheid overstappen op de grootverpakking die wij zeer scherp aanbieden. Lancaster 365 Skin Repair is geschikt voor elke dag het hele jaar door!

Lancaster 365 serum

Het geheugen van uw huidcellen wordt opgefrist met het Lancaster 365 serum. Door de toevoeging van kersenextract aan het originele RPF complex met granaatappel vormt zich een krachtig anti-vrije radicalen schild op DNA-niveau. Het 365 serum richt zich op het epigenoom en herinnert cellen aan hun werking als jonge cellen. Breng dagelijks 3 druppels Lancaster 365 serum aan onder uw dag- en nachtcreme, en u zult een merkbaar soepeler, steviger en jonger uitziende huid krijgen met een onweerstaanbare uitstraling!

Lancaster 365 Skin Repair serum

Een serum zit bomvol werkzame ingrediënten. Gebruik daarom dagelijks Lancaster 365 Skin Repair serum. Speciaal voor de ogen heeft Lancaster een oogserum ontwikkeld dat wallen en donkere kringen minimaliseert. De rijke formule van het oogserum bevat soja-extract om de collageen aanmaak te stimuleren, zo krijgen fijne lijntjes minder kans. Lancaster 365 Skin Repair heeft een serum dat donkere vlekken behandelt, het serum remt de vorming van pigmentvlekken. Uw decolleté kunt u uitstekend verzorgen met Lancaster Aquamilk. Hiermee hydrateert, voedt en verjongt u uw huid.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.