Cleansing Block

Voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van je gezicht gebruik je Lancaster Cleansing Block. De producten van deze reinigingslijn verwijderen moeiteloos alle make-up en andere onzuiverheden van je huid. Het beste voor praktisch alles is om te beginnen met een schone lei. De basis van een goede huidverzorging is dan ook een goede reiniging. Bij ParfumCenter raden we je aan om hiervoor Lancaster Cleansing Block te gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat je huid gezond en mooi blijft!

Meer informatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lancaster Cleansing Block reinigingsmelk

Heb je een gevoelige of juist een vette huid? Voor vrijwel elk huidtype vind je bij ParfumCenter een Lancaster Cleansing Block reinigingsmelk. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Wil je make-up verwijderen zonder de huid uit te drogen? Dan gebruik je een Lancaster Cleansing Block reinigingsmelk! Om daarna de huid nog meer te verwennen en hydrateren hebben we Lancaster Aquamilk of Skin Therapy voor je. Met deze laatste profiteer je van een ideale combinatie van anti-ageing en hydratatie. Wil je je echter volledig richten op huidvernieuwing? Dan hebben wij ook:

Lancaster Cleansing Block gezichtslotion

De een vind een tonic of foam fijn terwijl een ander juist een milde melk of lotion wil. Zoveel mensen, zoveel wensen! Een Lancaster Cleansing Block gezichtslotion is een kalmerende alcoholvrije lotion. Het verzacht je huid zonder te irriteren. Zoek je graag de zon op? Dan raden wij aan om een Lancaster Sun product te gebruiken. Aan het einde van de dag kun je de Lancaster Cleansing Block gezichtslotion gebruiken om alle onzuiverheden van de dag te verwijderen.

Lancaster Cleansing Block aanbieding

Bij ParfumCenter hebben we eigenlijk altijd Lancaster Cleansing Block in de aanbieding. Doordat wij scherp inkopen kunnen wij ook onze prijzen superscherp houden. Op die manier profiteer je dus het hele jaar door van een Lancaster Cleansing Block aanbieding. Om dagelijks je huid te beschermen tegen nadelige invloeden van tijd, zon en andere radicalen gebruik je Lancaster 365. Hiermee heb je het hele jaar door, elke dag de beste verzorging voor je huid!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.