Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

James Bond 007 for Women III 50ml eau de parfum spray

James Bond 007 for Women III 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 38,14

Speciale prijs: € 16,00

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 58%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
James Bond 007 for Women III 50ml eau de parfum spray

Als een intensieve compositie voor speciale gelegenheden wordt 007 for Women III het juweel van de 007 damesgeuren-collectie en vervolledigt het op elegante wijze de "007 for Women" -trilogie. Het fascinerende en veelzijdige eau de parfum speelt hetzelfde florale-oosterse klavier als Women I en II, gebaseerd op voortreffelijke ingrediënten die zich na verloop van tijd krachtig openbaren. Een betoverend lang aanhoudende geur voor adembenemende sensuele verschijningen!

007 for Women III; een gevaarlijk verleidelijk parfum

007 for Women III opent met zacht-kruidige en sprankelend-fruitige noten van ananas en papaja. Een stralende en weelderige combinatie van ylang-ylang, frangipani en zonnige florale akkoorden bloeit in het hart. Sensuele ambernoten, sandelhout en verleidelijk mysterieuze patchoeli-essences verfijnen de warme en rijke dry-down.
De donkerpaarse, als een diamant geslepen flacon creëert een fascinerend caleidoscoop-effect, reflecteert het licht schitterend en vangt de mysterieus elegante sfeer van een glamoureuze nacht. De oosterse florale geur voor vrouwen werd in 2017 uitgebracht.

Top : ananas en papaja
Hart : ylang-ylang, frangipani en zonnige noten
Basis : patchoeli, sandelhout en amber
Meer informatie