Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Laura Biagiotti Romamor 100ml eau de toilette spray

Laura Biagiotti Romamor 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 77,95

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 49%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Laura Biagiotti Romamor 100ml eau de toilette spray

Romamor, een eerbetoon aan de liefde, aan Rome en aan de vrouwelijkheid. Net zoals een Romeinse zuil verschillende kanten heeft, zo verschillend zijn de facetten van de vrouw die Romamor draagt. Ze neemt het leven licht op, geniet ten volle van elk moment - altijd op zoek naar het bijzondere, naar vrijheid en romantiek. En wanneer ze vindt wat ze wil, neemt ze het, in plaats van te wachten. Wetende dat het begin van een prachtig verhaal overal verborgen kan zijn - en Romamor is de geur die ermee gepaard gaat. Het staat voor een modern hoofdstuk. Een geur om verliefd op te worden.
Fruitige noten van bramen en bosbessen verenigen zich bij de opening met de sprankelende frisheid van grapefruit tot een verleidelijke mix die je direct meeneemt. Fijne Kasjmier-houtsoorten bepalen de hartnoot, die door patchouli en verleidelijke vanille-absolu een verfijnde draai krijgt. Een prachtig boeket van jasmijn, oranjebloesem en magnolia verfijnt de compositie en geeft het de vrouwelijke, lichte noot.
Fris, verleidelijk, sensueel, modern: een geur die de twee essentiële waarden van het merk Laura Biagiotti combineert tot een onlosmakelijke eenheid. Roma en Cupido - Romamor. De fruitige chypre geur voor vrouwen werd in 2018 gelanceerd.
De Eeuwige Stad is het perfecte toneel voor grote liefdesverhalen. Hoe gaat die van jouw verder?
Meer informatie