Luchtje

Bent u op zoek naar een exclusief luchtje voor een goede prijs? Dan vindt u bij Parfumcenter de scherpste aanbiedingen met een ruime keuze aan heren- en damesluchtjes van populaire merken als Hugo Boss en Dolce & Gabbana. In een geraffineerd luchtje vloeien diverse aroma’s op een subtiele manier in elkaar over.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5909 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5909 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

In ons assortiment vindt u niet alleen kruidige parfums maar ook zoete en frisse geurtjes! Wie op zoek is naar een mysterieus luchtje kan terecht bij onze oriëntaalse of de sensuele geuren van Calvin Klein.


Luchtje mannen

Subtiele aroma’s van droog hout en gebrande koffie, maritieme en verfrissende citrusgeuren, u kunt alles verwachten van een luchtje, mannen! Voor de man die op zoek is naar een pittig en avontuurlijk  luchtje mannen is er een ruime keuze uit merken als Armani of Joop. Een luchtje mannen uit deze categorie bevat sterke houtgeuren, aroma’s van tabak of leer. Wilt u fris en energiek overkomen? Dan zijn de aquatische geuren van Bvlgary met hinten van citrus een uitstekende keuze! Bij Parfumcenter vindt u probleemloos een luchtje mannen.


Luchtje vrouwen

Ook voor de dames heeft Parfumcenter een grote collectie bijzondere parfums. Bij ons bestelt u voordelig een luchtje vrouwen van een van de toonaangevende merken. In ons assortiment vindt u onder andere klassiekers als Chanel en Dior. Een luchtje vrouwen kan bestaan uit veel verschillende aroma’s, waaronder zoetige bloemenaroma’s of subtiele houtgeuren tegen een achtergrond van musk. Onze verleidelijke oriëntaalse geurlijnen zijn verrijkt met de geur van Oosterse specerijen en hebben een sterke sensuele aantrekkingskracht . Als u hier naar zoekt kunt u een luchtje vrouwen van l’Artisan Parfumeur uitproberen. Bij Parfumcenter vindt u een groot assortiment verleidelijke geuren!


Luchtje kopen

Parfumcenter heeft een grote collectie geurtjes met bij elk parfum een precieze beschrijving van alle aroma’s. Zo kunt u een luchtje kopen dat bij u past, want wij maken gebruik van verschillende parfumgroepen die u uitvoerig beschreven vindt. Wanneer u weet wat u wilt bestellen, dan vindt u bij Parfumcenter ook extra voordeel, want veel van onze luchtjes zijn ook verkrijgbaar in originele 200 ml verpakking. Wanneer u graag afwisselt kunt u met onze miniaturen ook voor een kleinere inhoud kiezen. Vrijwel alle populaire merken, van Aramis tot Victor & Rolf, zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.