Luchtjes

U komt altijd goed voor de dag met de verleidelijke en prikkelende parfums en eau de toilettes van Parfumcenter. Wij hebben een uitgebreid aanbod exclusieve luchtjes voor zowel dames als heren in originele verpakking. Voor de dames hebben wij een uitgebreid geurenboeket met frisse, florale of krachtige sensuele geuren van verfijnde houtaroma’s.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5909 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5909 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De heren kunnen hun hart ophalen met stoere en robuuste luchtjes die de sensatie oproepen van leer, tabak en koffie. Al onze luchtjes zijn subtiel opgebouwd met verschillende geurlagen. Zo kunt u profiteren van eindeloze combinaties. Zoekt u een luchtje dat neutraal en uitdagend is? Calvin Klein heeft naast enkele klassiekers ook luchtjes die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden!


Luchtjes mannen

Bij Parfumcenter vindt u eenvoudig een geschikt parfum dat bij uw karakter en persoonlijke voorkeuren aansluit. Zo hebben wij nonchalante luchtjes mannen waar een zomerse frisheid van uitgaat. Voor de avontuurlijk ingesteld man die graag het avontuur op zoekt hebben wij zwoele houtgeuren met een vleugje tabak. Met de exclusieve luchtjes mannen van Hugo Boss en Chanel maakt u zeker goede sier. Welk temperament u ook heeft, voor elke persoonlijkheid heeft Parfumcenter bijpassende luchtjes mannen.


Luchtjes vrouwen  

De tijden waarin een typisch vrouwenparfum vooral gekenmerkt werd florale aroma’s zijn allang vervlogen. Parfumcenter heeft een ruime collectie luchtjes vrouwen waarin alle subtiele nuances aan uw neus voorbij trekken. Zo vindt u bij ons geraffineerde oosterse geuren met een ongekende sensualiteit. In de luchtjes voor vrouwen met pit komt u zelfs de geur van musk of droog hout tegen. Verken onze ruime assortiment bijzondere luchtjes van Gucci tot Jean Paul Gaultier. Voor geraffineerde luchtjes vrouwen bent u bij Parfumcenter aan het juiste adres! 


Luchtjes kopen

Bij Parfumcenter kunt u luchtjes kopen waarmee u het verschil maakt! Behalve een ruim aanbod parfums voor mannen en vrouwen vindt u bij ons ook huidverzorgingsproducten waarmee u een ultieme geursensatie compleet maakt. Bij Parfumcenter kunt u luchtjes kopen voor bijzonder scherpe prijs, terwijl u daarnaast profiteert van een snelle levering! Wil je op een leuke manier kennis maken met onze vele bijzonder geuren, dan moet je bij Parfumcenter zijn!