Clinique Make-up Remover

Om make-up resten goed te kunnen verwijderen gebruik je een Clinique make-up remover. Of het nu met een romige lotion is of een schuimende mousse, met de verschillende removers en cleansers reinig je je huid op een zachte maar effectieve manier. Alle reinigers hebben de eigenschap om de make-up zachtjes te verwijderen en de huid volledig intact te laten met al zijn natuurlijke lipiden. Voor ieder huidtype hebben we een geschikte Clinique make-up remover in het assortiment!

Meer informatie

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke Clinique make-up remover is geschikt voor waterproof mascara?

Waterproof mascara kan wat lastiger zijn om te verwijderen, maar met een make-up remover van Clinique die zich richt op de ogen, gaat dit probleemloos. Zelfs wanneer je een gevoelige huid hebt of contactlenzen draagt! Het is niet per se nodig om een remover op oliebasis te hebben. Langhoudende make-up en waterproof mascara kan ook opgelost worden met de speciale make-up remover voor oogleden, wimpers en lippen van Clinique. Fijn om te gebruiken en het laat geen vettige laag achter.

Verwijder moeiteloos make-up van je gezicht

Het is belangrijk om je gezicht goed te reinigen voordat je naar bed gaat. In de ochtend breng je een dagcrème aan en laat je je gezicht stralen met Clinique make-up. Maar dat niet alleen, je huid wordt gedurende de dag aan allerlei vuil blootgesteld dat je met het blote oog niet kunt zien. Met een make-up remover haal je alle resten die een oogschaduw, lipstick of mascara achterlaten van je gezicht af. Een Clinique gezichtsreiniger zorgt ervoor dat ook al het andere vuil dat zich ophoopt, wordt verwijderd. Hierdoor blijft je huid mooi en gezond. Haal de dag er in een handomdraai af met Clinique!

Koop Clinique make-up remover online bij ParfumCenter

Waar anders dan bij ParfumCenter koop je Clinique make-up remover tegen een scherpe prijs? Nergens! In onze webshop vind je namelijk een uitgebreid aanbod van verschillende removers en reinigers. Zo is het mogelijk om je gehele verzorgingsritueel in een keer aan te schaffen. Door dit via ParfumCenter te doen, profiteer je van veel voordeel. We hanteren namelijk scherpe prijzen voor al onze producten. Dat betekent dus niet alleen voor Clinique make-up remover, maar ook voor Clinique gezichtsverzorging!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.