Estee Lauder Foundation

In principe hoef je na het aanbrengen van een Estée Lauder foundation niet veel meer te doen. Je ziet er direct stralend uit. De foundation zorgt er namelijk voor dat oneffenheden op je huid worden weggewerkt. Kleurverschillen verdwijnen en je krijgt een mooie egale teint. Alsof je fris bent wakker geworden na een goede nachtrust. Wil je wel graag wat meer make-up dragen, dan heb je de ideale basis met een Estée Lauder foundation. Bekijk het ruime aanbod van ParfumCenter en vind de beste foundation voor jou!

Meer informatie

Producten 1-12 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ervaar het verschil met een Estée Lauder foundation

Een egale huid is prachtig. Helaas hebben we dit niet altijd van onszelf. Vaak hebben we last van vlekken of andere oneffenheden. Met een Estée Lauder foundation zorg je voor een stralende blik en egale huid! Bovendien behoud je een mooie natuurlijke look. Sommige foundations liggen op je gezicht als een zwaar masker. Dit kan er onaantrekkelijk uit zien, maar voelt bovendien ook niet prettig. Met een Estée Lauder foundation heb je hier geen last van, ervaar zelf het verschil!

Tip: behandel donkere kringen met een Estee Lauder concealer.

Gegarandeerd de juiste tint Estée Lauder foundation

Test de kleur van een foundation altijd op je gezicht en niet op de muis van je hand. Je kaaklijn kun je het beste aanhouden om de juiste tint te vinden. Kijk naar de teint van je huid, of deze licht is of juist diep. Daarnaast is de koele, neutrale of warme ondertoon goed om te onderzoeken. Estée Lauder heeft in elk geval een brede waaier van tinten die iedereen flatteert. Heb je de juiste tint gevonden, dan is er niemand die ziet dat je foundation draagt! Doe er een Estée Lauder lipstick bij en je hebt moeiteloos een krachtige uitstraling. Meer Estée Lauder make-up mag natuurlijk altijd!

De meest bekende Estée Lauder foundation

Onder de Estée Lauder foundations is Double Wear een absolute bestseller. Dat is ook niet zo gek, dit product zorgt namelijk 24 uur lang voor een perfecte dekking. Zelfs aan het einde van een lange, drukke dag ziet je teint er nog stralend uit. De foundations uit deze serie maken geen vlekken, geven niet af op je kleding en veranderen niet van kleur. Wel zo fijn. Laat je trouwens niet misleiden door de naam. Deze make-up ligt niet zwaar op je huid, maar je kunt het twee keer zo lang dragen. Estée Lauder foundation heeft de comfortabele eigenschappen van een lichtgewicht product.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.