Clinique Foundation

Wie denkt dat een foundation je huid slechts een egale kleur geeft, heeft het mis. Die tijd is namelijk voorbij. Clinique foundations bevatten de meest geliefde formules, waardoor het meer is dan alleen make-up. Het zijn producten die je huid actief verbeteren, zonder irritatie! Uiteraard krijg je ook een heldere huidskleur met een frisse uitstraling wanneer je een Clinique foundation gebruikt. Bij ParfumCenter zijn we daarom erg blij met het ruime aanbod van dit merk dat al zijn producten ontwikkelt met hulp van dermatologen.

Producten 1-12 van 72

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 72

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Clinique foundation is en blijft geliefd

Zoals gezegd bevatten de foundations van Clinique uitstekende formules die zeer geliefd zijn. Een populaire lijn is bijvoorbeeld Clinique Even Better. Deze producten verbeteren je huid bij elke applicatie. Bovendien geven ze een feilloze dekking, deze kun je naar behoefte opbouwen van transparant naar semi-dekkend of volledig dekkend. Bij ParfumCenter.nl hebben we een Clinique foundation voor ieder huidtype: van droog of vet tot de normale of gecombineerde huid.

Vind de beste Clinique foundation voor jou

Wanneer je sport is het prettig om een foundation te dragen die bestand is tegen transpiratie en vocht. Ook wanneer je last hebt van acne of pigmentvlekken is het fijn om een foundation te gebruiken die deze huidproblemen aankan. Het laatste wat je wilt, is dat je problemen verergeren. Met Clinique make-up hoef je je hier geen zorgen over te maken. Alle producten van Clinique worden ontwikkeld door dermatologen en uitvoerig getest op allergieën en zijn 100% parfumvrij. Er is dus altijd een geschikte Clinique foundation voor jou!

Welke kleur van de Clinique foundation past het beste bij mijn huidskleur?

De beste manier om te bepalen welke kleur van de Clinique foundations het beste bij jouw huidskleur past, is door verschillende kleuren te testen op je huid. Dit kun je doen aan de hand van een kleurtest met een kleurenkaart of een tester.

Het is slim om de foundation te testen op verschillende delen van je gezicht, zoals je voorhoofd, wangen en kin, omdat de huidskleur op deze plekken vaak verschillend kan zijn. De kleur van je kaaklijn zal echter het beste overeenkomen voor je gehele gezicht. Zorg er altijd voor dat je de foundation test in daglicht. Door een kleur de gehele dag te dragen kun je natuurlijk goed zien hoe de kleur eruit ziet in verschillende soorten licht.

Als je huid een neutrale ondertoon heeft, ga dan voor een foundation die overeenkomt met je huid. Bij een warme ondertoon, ga je voor een foundation die een tint warmer is dan je huid. Wanneer je een koude ondertoon hebt, ga je voor een foundation die een tint kouder is dan je huid.

Wat is de beste manier om Clinique foundation aan te brengen?

Breng de foundation altijd aan op een goed gereinigde en gehydrateerde huid. Gebruik hiervoor je favoriete Clinique huidverzorging. Met een make-up kwast, spons of je vingers kun je de foundation eenvoudig aanbrengen. Een kwast of spons geeft vaak een meer gedefinieerde dekking, terwijl het aanbrengen met de vingers vaak een natuurlijkere dekking geeft.

Begin in het midden van je gezicht en verdeel de foundation naar buiten. Blend de foundation goed uit, zodat de overgang van je gezicht naar je hals niet zichtbaar is. Voeg indien gewenst extra dekking toe op specifieke plekken, zoals rond de neus of onder de ogen. Een concealer is hiervoor ideaal.

Tip: door vooraf een primer en als laatste een fixeer poeder of setting spray te gebruiken, blijft je foundation nóg langer mooi zitten.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.