Lancome Eyeliner

Ben je op zoek naar een eyeliner die niet vlekt, lang houdt, precisie biedt en je ogen accentueert? Ga dan voor een Lancôme eyeliner! Dit Franse cosmeticamerk biedt verschillende eyeliners die ontworpen zijn met deze specificaties. Lancôme heeft eyeliners in verschillende kleuren en natuurlijk zijn sommige varianten ook waterproof. Hiermee kun je met een gerust hart echte tearjerker film kijken en zorgeloos ontspannen tijdens een wellnessdag in de sauna.

Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ultieme precisie met Lancôme eyeliner

Vloeibare eyeliner is sowieso al zeer geschikt om strakke lijnen mee te zetten, makkelijker dan met een oogpotlood, maar de Artliner van Lancôme gaat nog een stapje verder. De zachte en soepele moussepunt van de eyeliner zorgt ervoor dat je in een handomdraai een strakke lijn zet. De speciale formule heeft een hoge concentratie pigmenten, waardoor de lijn niet alleen nauwkeurig is, maar ook intens qua kleur. Je ziet de filosofie van het cosmetica merk terug in hun producten, de schoonheid en elegantie van Frankrijk verspreiden over de hele wereld, Lancôme make-up is niet voor niets high-end!

Tips voor het aanbrengen van een Lancôme eyeliner

Ga met de eyeliner langs de bovenste wimperlijn. Hiervoor kun je je ooghoek een beetje aantrekken waardoor de ooghuid wat strakker komt te staan. Let er wel op dat je dit niet té strak trekt, dan wordt de lijn juist minder strak. Werk altijd rustig en beheerst, hierdoor zal het resultaat preciezer zijn. Door het lijntje eyeliner bij je buitenste ooghoek wat omhoog te laten lopen krijg je een frisse blik! Gebruik je een vloeibare eyeliner, druk dan nooit te hard. Hoe harder je drukt, hoe dikker de lijn. Vergeet trouwens niet om je vloeibare eyeliner te schudden voordat je het aanbrengt.

Om een strakke lijn te maken is het slim om eerst eyeliner aan te brengen en daarna pas oogschaduw. Wil je juist een dramatische look creëren met je Lancôme eyeliner? Dan kun je het ook over je oogschaduw doen, maar dan wordt het wel wat uitdagender om de lijn echt strak te maken. Maar oefening baart kunst en niets is onmogelijk!

Extra tip: houd een spiegeltje onder je oog, dit helpt om een perfect lijntje te trekken.

Een Lancôme eyeliner koop je online bij ParfumCenter

Waar anders dan bij ParfumCenter.nl koop je je Lancôme eyeliner? Nergens anders, ParfumCenter.nl is namelijk hét online adres om eenvoudig en voordelig make-up producten te kopen. Bovendien hebben een we een enorm assortiment met de beste merken. Een Lancôme eyeliner kan natuurlijk niet zonder een Lancôme mascara, hiermee maak je je ooglook compleet, stralend en ultiem verleidelijk! Je verwijdert deze producten het beste met een Lancôme make-up remover.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.