Clinique Eyeliner

Om je ogen te accentueren is een Clinique eyeliner ideaal. Een vloeibare eyeliner is perfect voor het maken van strakke, intense lijnen om je ogen vorm te geven. Veel van de eyeliners zijn waterproof en smudge-proof, wat betekent dat ze langdurig blijven zitten en niet uitlopen of uitvegen. Wanneer je op zoek bent naar een goede eyeliner van een gerenommeerd merk, dan is Clinique een de beste keuze.

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Definieer je look met een Clinique eyeliner

Zoek je een eyeliner met rijk gepigmenteerde tinten en directe intensiteit? Dan is Clinique misschien wel het merk voor jou. Met een Clinique eyeliner krijg je altijd de perfecte look, of je nu voor een natuurlijke of dramatische look gaat! Met een Clinique mascara en oogschaduw erbij maak je jouw ooglook helemaal perfect. Een pluspunt van Clinique make-up is dat het allemaal 100% parfumvrij is en uitvoerig getest op allergieën. Dus ook met een gevoelige huid kun je probleemloos een Clinique eyeliner gebruiken.

Hoe breng je Clinique eyeliner aan?

Het is afhankelijk van welke look je wil creëren, maar in principe zijn de basis regels altijd hetzelfde. Hoe harder je drukt met een vloeibare eyeliner, hoe dikker de lijn wordt. Ook moet je een vloeibare eyeliner altijd eerst even schudden. Ga je voor een winged eyeliner look, trek dan een lijn vanuit de buitenste hoek van je oog naar boven, buigend naar de buitenkant van je wenkbrauw. En bedenk, oefening baart kunst! Hoe vaker je eyeliner gebruikt, des te makkelijker wordt het om een strakke lijn neer te zetten op je oogleden.

Het is altijd verstandig om te controleren of de eyeliner die je koopt waterproof is. Vooral wanneer je wil gaan zwemmen, sporten of een dagje naar de sauna hebt gepland. Om waterproof make-up te verwijderen kun je het beste een make-up remover van Clinique gebruiken

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.