Max Factor Oogschaduw

Maak je look compleet met een Max Factor oogschaduw! Kies voor een mooi pallet van kleuren die bij elkaar passen. Bij voorkeur een die goed samengaat met je oogkleur of werk juist met contrasterende kleuren om je ogen extra te laten spreken. Je kunt kiezen voor een matte oogschaduw of neem juist een met een mooie shimmer, de keuze is geheel aan jou! Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte finish. Met meerder kleuren creëer je in elk geval met gemak een neutrale look voor overdag en een opvallende avondlook. Laat je inspireren door ons voordelige aanbod Max Factor oogschaduw.

Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat doet oogschaduw?

Oogschaduw accentueert je ogen en geeft je uitstraling een boost. Bovendien zorgt het voor een verzorgde en open blik. Met de juiste kleur voor jouw ogen zal dit effect nog eens versterkt worden. Wil je je ogen extra goed uit laten komen, dan is een contrasterende kleur met je oogkleur een aanrader. Bij een koele oogkleur gebruik je bijvoorbeeld een warme oogschaduw en vice versa.

Max Factor oogschaduw laat je ogen stralen

Houd je van subtiele oogmake-up of juist sprekende smokey eyes? Max Factor oogschaduw laat je ogen stralen! Met Max Factor Masterpiece heb je werkelijk een meesterlijk pallet van kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo heb je altijd een geschikte kleurencombinatie voor je stemming en de gelegenheid. Wil je echt voor een wow effect gaan? Gebruik de oogschaduw dan in combinatie met een Max Factor mascara en eyeliner!

Hoe breng je drie kleuren oogschaduw aan?

Kies allereerst drie kleuren die elkaar goed aanvullen; een lichte, donkere en eentje die daar tussenin zit. Max Factor heeft prachtige pallets met meerdere kleuren die op elkaar afgestemd zijn. De lichtere kleur is de basis, die breng je aan op je gehele ooglid. De tussenkleur breng je aan in je arcadeboog en de donkere kleur op het einde van je ooglid. Voor een zachte overgang kun je met een blender brush de kleuren mooi in elkaar laten overlopen!

Voor Max Factor oogschaduw ga je naar ParfumCenter.nl

ParfumCenter.nl is het juiste online adres voor Max Factor oogschaduw. Je hebt bovendien uitgebreid keuze uit verschillende soorten Max Factor make-up. Dit merk blinkt uit in het bedenken en ontwikkelen van unieke technieken, zoals de ‘Pan-Stik’, de ‘creme puff’ en de ‘Lipfinity’. Max Factor weet je schoonheid in alle gevallen te vangen en te benadrukken! Om je huid mooi te houden, is het belangrijk om make-up resten te verwijderen aan het einde van de dag. Gebruik daarvoor altijd een goede make-up remover. Hiermee reinig je je huid effectief zonder dat je het beschadigt. Alles van Max Factor oogschaduw tot Max Factor foundation, koop je eenvoudig online bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.