Clinique Oogschaduw

Om je ooglook te definiëren gebruik je langhoudende oogschaduw van Clinique! Wat vind je mooi? Een lichte zijdeglans, matte ooglook of ga je toch liever voor een mooie shimmer op je oogleden? Voor elke gelegenheid is er wel een bijpassende finish. Clinique oogschaduw is bovendien zeer geschikt om een natuurlijke look mee te creëren. Clinique oogschaduw blijft de hele dag mooi op je ooglid zitten zonder dat het uitloopt of vervaagt. Daarbij zijn de verschillende producten op de gevoelige huid rondom de ogen getest, waardoor ze zelfs voor de meest gevoelige ogen en dragers van contactlenzen geschikt zijn. Probeer het zelf uit met de voordelig verkrijgbare Clinique oogschaduw van ParfumCenter!

Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat doet oogschaduw?

Oogschaduw geeft je uitstraling een extra boost, je creëert er een verzorgde en open blik mee. Bovendien accentueer je je ogen met oogschaduw en kun je diepte creëren waardoor je ogen nog beter uitkomen. Wanneer je de juiste kleur of kleuren voor jouw ogen gebruikt, zullen je ogen nog meer benadrukt worden. Om je ogen er echt uit te laten springen is een contrasterende kleur met je oogkleur een enorme aanrader. Gebruik bij een koele oogkleur, bijvoorbeeld een warme oogschaduw en vice versa.

Laat je ogen stralen met een oogschaduw van Clinique

De kleur taupe is misschien het eerste waar je aan denkt bij een Clinique oogschaduw, omdat dit een rustige, natuurlijke kleur is. Maar dit prachtige merk biedt zoveel meer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige doosjes met vier verschillende kleuren die je ogen perfect naar voren brengen. Dat kan natuurlijk ook met de Clinique oogschaduw duo in de juiste kleuren voor jouw ogen. Met een zwarte oogschaduw creëer je prachtige smokey eyes. En voor een echt wow effect gebruik je de oogschaduw in combinatie met een Clinique mascara en Clinique eyeliner!

Hoe breng je twee kleuren oogschaduw aan?

Kies allereerst twee kleuren die elkaar goed aanvullen, de ene zou iets lichter moeten zijn dan de andere. Clinique heeft al prachtige duo combinaties, maar je kunt natuurlijk ook zelf twee singles combineren. De lichtere kleur is de basis, die breng je aan op je gehele ooglid. De donkere kleur breng je aan in je arcadeboog. Met een blender brush laat je de twee kleuren mooi in elkaar overlopen!

Clinique oogschaduw koop je online bij ParfumCenter

Bij ParfumCenter ben je aan het juiste online adres voor oogschaduw van Clinique. Naast de Clinique make-up vind je ook alles op het gebied van gezichtsverzorging van dit merk. Om bijvoorbeeld alle make-up volledig van je gezicht te verwijderen gebruik je een Clinique make-up remover. Hiermee ben je zacht voor je huid en reinig je het effectief! Zoek je hypoallergene oogschaduw? Clinique is een huidvriendelijk merk en maakt producten die geen parfum, allergenen of andere irriterende stoffen bevatten. Alles van Clinique oogschaduw tot gezichtsreiniger, koop je eenvoudig en voordelig online bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.