Max Factor Primer

Een primer is de eerste stap van jouw make-up routine, na de gezichtsverzorging. Dit beautyproduct is ideaal om je make-up de hele dag mooi te laten zitten. Met een goede basis van een primer kan je de make-up op een schitterende manier aanbrengen. Daarnaast heeft de primer een beschermde factor van je huid en hecht het goed aan je make-up. Bij ParfumCenter hebben we een uitgebreid assortiment aan primers van Max Facor. Ontdek en shop ze gemakkelijk en voordelig online bij ParfumCenter!

Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De basis voor een make-up look is een Max Facor primer.

Met een primer creëer je een egale basis voor de rest van je make-up. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je make-up wel de hele dag blijft zitten. Met de primer van Max Factor krijg je geen vlekken of vervaging en kun je de hele dag op pad. Doordat de primer zorgt voor een egale huid kan je een foundation gemakkelijk aanbrengen, de primer hecht mooi aan de foundation waardoor er een strakke look wordt gecreëerd.

Wat voor primer heb jij nodig van Max Factor?

Primers zijn er in verschillende vormen. Voor ieder huidtype is er wel een geschikte primer te vinden, of het nu een hydraterende, kleurcorrigerende en siliconen primer is. De hydraterende primers voeden en verzorgen de huid, als je een droge huid hebt, is dit een goede optie. Met de kleurcorrigerende primers kun je goed oneffenheden camoufleren, waardoor de huid mooi effen wordt. Op zoek naar een primer die fijne lijntjes egaal maakt? Kies dan voor een siliconen primer!

Hoe breng je een primer van Max Factor aan?

Belangrijk is bij een primer dat je niet te veel aanbrengt. Door steeds kleine hoeveelheden aan te brengen kun je zelf bepalen wat geschikt is. Verdeel de primer gelijkmatig over het gezicht. Na het aanbrengen van de primer is het belangrijk dat je het goed in de huid laat trekken en drogen. Even geduld dus en dan kun je verder gaan met het aanbrengen van de rest van je make-up.

Ontdek de primers van Max Factor online op ParfumCenter

Ben jij op zoek naar de perfecte primer? Bij ons kun je de primers van Max Factor gemakkelijk online bestellen. Bovendien vind je bij ons een ruim aanbod van beautyproducten die jouw make-up look helemaal compleet kunnen maken! Koop eenvoudig online je make-up en wij zorgen voor een snelle levering. Zo kan jij snel de deur uit met de mooiste looks op je gezicht!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.