Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Parisax Make-Up

Het in 1998 in Parijs gelanceerde merk ParisAx Professional is uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van cosmetica, nagelverzorging en schoonheidsaccessoires. Het biedt vele gerichte assortimenten voor make-up, van blush tot een complete set voor onderweg.

Schoonheid heeft maar één gezicht, het jouwe!

Met een compleet assortiment deskundige producten voor alle facetten van schoonheid en een reeks technische accessoires voor de dagelijkse make-up, biedt PARISAX PROFESSIONAL een complete aanpak gewijd aan make-up.

Ontdek en koop uw PARISAX professionele make-up bij Parfumcenter tegen de beste prijs!

Meer informatie
Parisax Make-Up

1 artikel(en)

Bespaar tijd en geniet. Parisax producten van een zeldzame techniciteit, aangeboden aan alle vrouwen die willen profiteren van een professionele kwaliteit, erkend om hun imago en de beheersing van het aanbrengen van make-up te perfectioneren.

Professionele expertise binnen ieders bereik, PARISAX PROFESSIONAL producten bieden een compleet assortiment gewijd aan Beauty, texturen, pigmenten en materialen en zijn het resultaat van de meest geavanceerde innovaties. Het is in deze geest dat het merk een signatuur heeft gezet die als een rode draad door het assortiment loopt.