Lancaster Make-up

Gun je huid het beste met Lancaster make up en huidverzorging. Je huid krijgt veel te verduren. Door bijvoorbeeld transpiratie en de zon. Maak je huid blij door hem goed te verzorgen, hierdoor wordt de veroudering van je huid minder zichtbaar. En zie je er stralend en fris uit. Wie wil dat nou niet? Neem wat tijd voor jezelf en verwen je huid dagelijks met Lancaster make-up, verkrijgbaar bij ParfumCenter!

Lancaster_Parfumcenter_1
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lancaster make up remover

Make up kopen en dragen is geweldig, maar het is wel beter om voor het slapengaan je gezicht te reinigen. Dit doe je met Lancaster make up remover. Je kunt kiezen uit een reinigingsmelk, lotion, crème of olie. Deze producten verwijderen op milde wijze je (waterproof) make up zonder de huid te irriteren. Ook is er een subtiel luchtje in verwerkt zodat je gezicht lekker fris ruikt. Maak je huid gelukkig met huidverzorgingsproducten, kies bijvoorbeeld voor de Lancaster creme.

Lancaster make up cleansing milk

Wil jij ook dat je huid niet alleen stralend schoon wordt maar ook meteen zacht en comfortabel aanvoelt? Kies dan voor de Lancaster make up cleansing milk. Deze milk is ook ideaal voor de gevoelige huid en is onderdeel van de Lancaster Cleansing Block lijn. Ga voor een zachte aanpak met Lancaster make up cleansing milk en zie je huid opbloeien. Neem echt even een moment voor jezelf. Lancaster is een van de vele merken die ParfumCenter verkoopt, dus kijk snel in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.