Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Miu Miu Miu Miu 100ml eau de parfum spray

Miu Miu Miu Miu 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 113,33

Speciale prijs: € 71,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Miu Miu Miu Miu 100ml eau de parfum spray

In augustus 2015 begon MIU MIU met de verkoop van hun eerste parfum Miu Miu, gecreëerd als 'uniek, jeugdig, kleurrijk en verfijnd. " Miu Miu eau de parfum vangt de geest van het merk. De verrassende combinatie van lelietje van dalen en akigalahout voelt op een heel eigentijdse manier natuurlijk en tijdloos.
Miuccia Prada wilde de provocerende, aantrekkelijke geest van het merk Miu Miu verstrengelen met de compositie en het ontwerp van de flacon, en het merk Prada hielp bij de ontwikkeling van het eerste Miu Miu parfum en om deze aantrekkelijke flacon te ontwerpen.
De florale compositie is ondertekend door parfumeur Danielle Roche Andrier, bekend van haar creaties voor het huis van Prada (evenals Bvlgari, Marni, Bottega Veneta). De focus ligt op lelietje van dalen ondersteund met florale noten van jasmijn, roos en groene noten, evenals een speciaal door Givaudan gecreëerd ingrediënt, akigala hout, dat de geur van patchouli, noten van peper en houtachtige aroma's van oud ontwikkelt. Miu Miu eau de parfum opent fris en floraal, en als het zich ontwikkelt wordt het warmer en houtachtiger, aldus Danielle.

Top : Lelietje van dalen
Hart : Jasmijn Roos Groene Noten
Basis : Akigalahout
Meer informatie