Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Waso YUZU-C Beauty Sleeping Mask 50ml Masker

Shiseido Waso YUZU-C Beauty Sleeping Mask 50ml Masker

Normale prijs: € 39,00

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 80 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Waso YUZU-C Beauty Sleeping Mask 50ml Masker

Een verfrissend, hydraterend nachtmasker met vitamine-C rijke yuzu, dat de uitstraling van de huid ‘s nachts verbetert. Het werkt als een vochtinbrengende kuur en geeft je een volle, frisse huid - zelfs als de nacht erg kort is.

Geschikt voor alle huidtypes. Niet comedogeen. Verstopt de poriën niet. Dermatologisch getest.

Breng 's avonds, als laatste stap in de verzorgingsroutine, een hoeveelheid ter grootte van een amandel aan op je vingers, wrijf het zachtjes over je gezicht en laat het een nacht intrekken.
Gebruik twee keer per week voor een optimaal resultaat en een vitale huid.

OPMERKING
De dop bevat natuurlijke materialen die in de loop van de tijd van kleur of textuur kunnen veranderen. Dit heeft geen invloed op de productkwaliteit. Vloeistoffen of vuil altijd van de dop verwijderen en op een droge plaats bewaren.

Technologie & Ingrediënten:

Japans yuzu-complex: Het nachtmasker met yuzu-complex hydrateert de huid intensief en heeft een balancerend effect*.

Japans Shikuwasa-extract: De formule met Japans Shikuwasa-extract doneert en houdt vocht vast en voorkomt effectief huidproblemen.

Hydro-Balancing-Complex: Trehalose & glycerine: De formulering met dit complex van actieve ingrediënten versterkt bovendien de vochtbarrière van de huid. Het hydrateert de huid langdurig, houdt het vast en gaat zo specifiek uitdroging tegen.

Vitamine C: een innovatieve technologie op basis van een geconcentreerd, in olie oplosbaar vitamine C-derivaat en Boosting Radiance Oil die de 3 belangrijkste tekenen van slaapgebrek tegengaat. Gebrek aan vocht, droogheid en een doffe teint.

* in vitro

WASO staat voor hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun verzorgende eigenschappen.

Ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit. De Japanse ingrediënten Yuzu, Shikuwasa Lime, Satokibi (suikerriet) en Koshihikari (rijst) voldoen aan de voedselnormen.

Veganistisch. De formules bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of dierlijke bijproducten, in lijn met het dierenwelzijnsbeleid van Shiseido.

De bijdrage. Door samen te werken met lokale boeren wil Shiseido specifiek de regionale, duurzame teelt van Shikuwasa Lime promoten. Deze samenwerking stelt Shiseido ook in staat om het volledige productieproces van de belangrijkste ingrediënten (Yuzu, Shikuwasa Lime, Satokibi, Koshihikari) 100% te volgen.

Waterbesparende productie. Shiseido is erin geslaagd de hoeveelheid zoet water die in het productieproces wordt verbruikt te verminderen door in plaats daarvan teruggewonnen water uit appelsapdestillatie te gebruiken.
Meer informatie