Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Ted Lapidus Silk Way 75ml eau de parfum spray

Ted Lapidus Silk Way 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 72,00

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 65%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Ted Lapidus Silk Way 75ml eau de parfum spray

Silk Way eau de parfum is geboren uit de grondstoffen die ooit langs de legendarische weg van oost naar west reisden. Zijde is, méér dan enige andere stof, een symbool van sensualiteit. Haar onmiskenbare kwaliteit is ook volkomen natuurlijk. Dit is de geest achter de geboorte van Silk Way eau de parfum; het is een product van alleen de meest zeldzame en kostbare materialen die de zijderoute hebben afgelegd, waaraan de heerlijke geur haar naam te danken heeft, als een universum van ontdekking, maar ook van luxe en authenticiteit.
De zijden olfactorische reis begint in het Middellandse Zeegebied, met frisse Italiaanse citroen en fruitige noten van rode perzik en Tentation appel. Na de opening, vinden we onszelf terug in het hart van een prachtig floraal boeket: sambac jasmijn, witte pioen, in harmonie met de sensualiteit van Atlas ceder en betoverend Ceylon kaneel. De mysterieuze reis eindigt met het huwelijk van amber, olibanum en witte musk, een diffusie van een ultieme edelheid dragend.
Silk Way eau de parfum van Ted Lapidus is een florale fruitige oriëntaalse geur voor vrouwen en werd in 2005 gelanceerd.

Top : citrusvruchten, rode perzik en appel
Hart : ceylon kaneel, atlas ceder, jasmijn en pioen
Basis : amber, bourbon vanille, wierook en witte musk
Meer informatie