Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tiffany & Co Tiffany & Co Intense 50ml eau de parfum spray

Tiffany & Co Tiffany & Co Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 108,03

Speciale prijs: € 68,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Tiffany & Co Tiffany & Co Intense 50ml eau de parfum spray

Tiffany & Co. Eau de Parfum Intense is een nog weelderiger en intensere variant van de signatuur-geur van het huis. De nieuwe interpretatie heeft met de volheid van de iris elementen van de oorspronkelijke compositie overgenomen en met ambernoten en warme, vanille-achtige benzoë onderstreept. Als de essentie van het merk Tiffany & Co. getuigt de eau de parfum van optimisme, kracht en vreugde - want de boodschap van Tiffany is: All you need is love.

De muskusachtige, florale geur is een nog krachtigere versie van de oorspronkelijke geur, die het met een warm, sensueel akkoord verder ontwikkelt. In de hartnoot sluit kostbare irisboter aan bij haar voorgangster en zorgt, dankzij de hogere concentratie voor een uitzonderlijke intensiteit en diepte. De basisnoot is door de luxe ingrediënten amber en benzoë nog weelderiger.

Tiffany Eau de Parfum Intense is het ultieme cadeau voor elke gelegenheid. De facetten van de indrukwekkende glazen flacon weerspiegelen de meest iconische diamantslijpingen van het huis. De nieuwe interpretatie presenteert zich in een rijkere tint van het symbolische Tiffany Blue, verfijnd door een glanzende zilverkleurige flacon kraag, die is versierd met het "Tiffany & Co." -logo.

Top : Groene Mandarijn en Roze peper
Hart : Nobele Iris
Basis : Amber en Benzoë
Meer informatie