Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Abercrombie & Fitch Authentic Woman 30ml eau de parfum spray

Abercrombie & Fitch Authentic Woman 30ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 39,50

Speciale prijs: € 27,95

  • In voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Abercrombie & Fitch Authentic Woman 30ml eau de parfum spray

Optimisme en openheid kenmerken de Authentic-vrouw. Ze leeft haar leven met passie, ze viert al haar facetten. Ze laat zich niet in een hokje plaatsen, ze definieert zichzelf niet boven anderen, ze volgt geen enkele standaard. Ze schrijft haar eigen regels, ze is volledig authentiek - en dat maakt haar zo ongelooflijk sympathiek.
Authentic Eau de Parfum is haar geur, de belichaming van frisheid, transparantie en openheid - individueel, zelfverzekerd en sympathiek, gecreëerd door Abercrombie & Fitch voor de vrouw die weet wat ze wil en hoe ze het bereikt.
De adembenemende frisheid ontvouwt zich direct aan het begin van de compositie, wanneer de fruitige noten van peer, mandarijn en rode bes verenigen om een ​​explosieve mix te vormen. De delicate bloemen van magnolia en lelietje-van-dalen bloeien in het hart en combineren met sappige nectarine - verrassend, verfijnd en intens. Een akkoord van ceder- en sandelhout geeft de geur in de basis een heerlijke warmte, de zachte ambrette zaden en sensuele muskusnoten ronden de compositie elegant af. De florale hout-en muskusachtige geur voor vrouwen werd in 2019 uitgebracht.

Top : peer, mandarijn en rode aalbes
Hart : pagnolia, lelietje-van-dalen, freesia, nectarine.
Basis : ambrettezaden, cederhout, sandelhout, cashmeran en musk.
Meer informatie