Abercrombie & Fitch dames

Het merk Abercrombie and Fitch profileert zich als een lifestyle merk voor mensen die weten wat ze willen en Abercrombie and Fitch parfum sluit daar naadloos bij aan. Een van de parfums wordt beschreven als fris, transparant en open. Abercrombie and Fitch heeft een passend parfum voor heren en voor dames. Het is bij ParfumCenter erg gemakkelijk om een nieuwe favoriet te kiezen. Neem een kijkje in onze webshop en oordeel zelf!

abercrombie_fitch_authentic_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Abercrombie and Fitch parfum dames

ParfumCenter biedt je verschillende soorten Abercrombie and Fitch parfum voor dames en heren. Het kan erg leuk zijn om parfum cadeau geven, omdat je zo laat zien dat je de ontvanger goed kent. Geuren die veel terugkomen in het hart van de Abercrombie and Fitch parfums voor dames zijn: pagnolia, lelietje van dalen, fresia en nectarine. Ben je op zoek naar een fris parfum? Maak dan je keuze uit ons ruime assortiment!

Abercrombie and Fitch parfum First Instinct

Speels, vrouwelijk en aantrekkelijk, dat is het Abercrombie and Fitch parfum First Instinct. De geur laat de zintuigen ontwaken, geeft je de rush en tintelingen die horen bij verliefd zijn en is gemaakt voor de vrouw die haar intuïtie volgt. Van deze geur zijn er bij ParfumCenter verschillende versies verkrijgbaar zoals First Instinct Together en Blue. De hartnoten van vlinderorchidee worden gemengd met exotische waterlelie en ronden het hart van de geur af. Ontdek nu het Abercrombie and Fitch parfum First Instinct!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.