Aftershave

Aftershave

Aftershave en scheerproducten van alle grote merken, altijd met hoge kortingen bij Parfumcenter.nl

 

U bent op zoek naar de beste aftershave of een verzachtende aftershave balsem met een heerlijk parfum ? Hier vindt u alles om uw scheerbeurt weer tot een genoegen te verheffen. 

 

Ontdek nu ons ruime assortiment aftershave producten en scheerartikelen, uiteenlopend van aftershaves van populaire parfummerken tot en met de fijnste scheerzepen van de meest exclusieve niche merken en profiteer van onze zeer scherpe prijzen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

122 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

122 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een aftershave, in de vorm die we nu kennen is meestal een vloeistof / lotion of een gel. Aftershaves worden vooral gebruikt door mannen om infecties te voorkomen die zich kunnen voordoen op de huid, na of tijdens het scheren. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat aftershaves een desinfecterend element  bevatten, in de meeste gevallen is dit alcohol. Hoewel deze functie op zich genoeg is om een aftershave te classificeren als een 'must' voor elke man, hebben moderne aftershaves veel meer 'features' dan alleen desinfecterende eigenschappen.

 

Allereerst bevatten alle moderne aftershaves een soort parfum. Of we het nu hebben over een eenvoudige aftershave voor dagelijks gebruik, of over een luxueuze dure aftershave, het is bijna 100% gegarandeerd dat het parfum bevat om de geur te verbeteren. De geur van moderne aftershaves is misschien wel het belangrijkste kenmerk ervan; het is niet alleen sterk van invloed op de prijs, maar het wordt ook het eerste ding om over na te denken, wanneer je gaat beslissen welke aftershave aan te schaffen. Eigenlijk is de geur van een aftershave product van dermate groot belang, dat veel grote parfumhuizen hun namen hier aan verbinden. Aftershaves van top-modeontwerpers en prestigieuze parfumhuizen zoals Calvin Klein, Hugo Boss en Tommy Hilfiger, vindt u in ons ruime en uitgebreide assortiment.

 

Naast aftershaves zijn er natuurlijk de aftershavebalsems, die ook een moisturizer bevatten. De crème wordt toegepast om de huid te verzachten na een frisse scheerbeurt. Het voegt elementen toe,die bijdragen aan een betere behandeling van de pas geschoren huid. De huid wordt gehydrateerd en gekalmeerd waardoor een droog en trekkerig gevoel voorkomen wordt.

 

Tot slot, de laatste marketing truc van aftershaves is de verpakking. Natuurlijk, we weten allemaal dat de verpakking niets te maken heeft met het daadwerkelijke resultaat van de aftershave op de huid; maar nogmaals, we houden allemaal van onze persoonlijke 'accessoires' verpakt in flashy, mooi en gemakkelijk te gebruiken verpakking, helemaal in de stijl van jouw merk.

 

Sommigen van ons kiezen een aftershave die dagelijks gebruikt wordt, anderen kiezen een aftershave met een uitgesproken karakter, voor speciale gelegenheden. Welk type je ook bent, het experimenteren met verschillende aftershave producten zal je zeker helpen de stijl te vinden die bij je past.