Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro Mademoiselle Azzaro L'eau Tres Belle 50ml eau de toilette spray

Azzaro Mademoiselle Azzaro L'eau Tres Belle 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 72,25

Speciale prijs: € 29,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 59%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Azzaro Mademoiselle Azzaro L'eau Tres Belle 50ml eau de toilette spray

Een nieuw zacht en toegeeflijk hoofdstuk in het verhaal van Mademoiselle Azzaro. Een ode aan de liefde, geïnspireerd door de zorgeloze en dromerige sfeer van Parijs.

De Parijse vrouw komt en gaat. Nu is ze terug en verliefd - op Parijs, een geur en een flacon ... Dit nieuwe hoofdstuk wordt weerkaatst door een nieuwe Eau de Toilette: Mademoiselle Azzaro L'Eau Très Belle, het begin van een onweerstaanbare romance.
Mademoiselle Azzaro L'Eau Très Belle is een tedere, vrouwelijke, romantische geur die haar omhult met een heerlijke, regressieve wervelwind van leven en liefde. Afwisselend ondeugend, zacht, gourmand en nostalgisch, laat Mademoiselle Azzaro L'Eau Très Belle harten sneller kloppen.

Mademoiselle Azzaro L'eau Tres Belle; Onmiskenbaar toegeeflijk

De compositie heeft een zoet floraal-fruitig karakter. De topnoten bevatten bosbessen en rode bessen die kleur aan de geur geven met hun fruitige, sprankelende noten, waardoor het een ondeugende, sappige nuance krijgt. Het florale hart is gecreëerd met florale, zachte en delicate noten van jasmijn, meidoorn en wilde roos. De zoete, gourmand basis bestaat uit sandelhout, karamel,vanille en paarse macarons, dit totaal verslavende akkoord wikkelt de geur in zijn poederachtige, amandelgeurende, snoepachtige facetten.
Net zo glamoureus als altijd, is de Mademoiselle Azzaro L'Eau Très Belle-flacon gekleed in een mooie lavendeltint, een subtiele knipoog naar de paarse macaron-noot die de geur haar onweerstaanbare "je ne sais quoi" geeft. De florale fruitige gourmand geur voor vrouwen werd in 2017 uitgebracht.

Top : blauwe bes, rode bes, sinaasappel en grapefruit
Hart : jasmijn, meidoorn ,perzik en wilde roos
Basis : macarons, sandelhout, karamel, viooltje en vanille
Meer informatie