Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Azzaro

De helderheid van de blauwe hemel, het strand en de warme zon waren de grote inspiratiebron van Azzaro. De gelijknamige modeontwerper van elitaire glamourjurken wilde zijn geuren voorzien van een Mediterrane couleur locale. Inmiddels heeft Loris Azzaro ook als parfumeur zijn naam gevestigd en leeft hij voort met zijn verfrissende geurcreaties. Bij ParfumCenter vindt u diverse exclusieve Azzaro geuren in een eigentijdse design verpakking, minimalistisch en met fraaie contouren.

Meer informatie
Azzaro

39 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Azzaro Chrome

De licht raadselachtige basis van sandelhout, amber en een vleugje kardemom maakt Azzaro Chrome alles behalve alledaags. Met de verfrissing van rozemarijn, ananas, neroli en bergamot in de topnoten is deze sublieme geur zowel opwekkend als kalmerend. Bij ParfumCenter kunt u Azzaro Chrome voordelig bestellen in een verpakking van 30, 50 of 100 ml. Daarnaast hebben wij een deodorant en Aftershave balsem om uw geursensatie compleet te maken.

Azzaro pour Homme

De strakke vormgeving van Azzaro pour Homme verraadt het viriele karakter van dit sensuele parfum. De lichte en vreugdevolle toets van de Middellandse Zee blijft aanwezig, maar krijgt een krachtig mannelijk tegenwicht dankzij noten van leer en mos in de basis. Azzaro pour Homme is een vrolijk spel voor de zintuigen met vele onverwachte geuressences. U bestelt Azzaro pour Homme voordelig online in onze Azzaro Heren collectie.

Azzaro parfum

Dankzij ons gevarieerde aanbod Azzaro parfum trakteert u zichzelf of uw partner voordelig op een overheerlijke geursensatie. Naast Azzaro parfum voor heren hebben wij ook Azzaro dames. Daarmee geeft u uw eigen unieke vrouwelijke eigenschappen een stem, of u nu kiest voor fruitige verfrissing of en sensuele florale geur. U bestelt Azzaro parfum voordelig in onze online geurenwinkel. Wij zorgen voor een snelle en verzekerde verzending in originele verpakking!