Clarins dagcrème

Begin de dag in weelde met Clarins dagcrème van ParfumCenter. In ons assortiment vindt u dagcrèmes in diverse texturen voor verschillende huidtypes, zodat uw huid precies de verzorging krijgt die het nodig heeft.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Een dagcrème wordt aangebracht in de ochtend na het douchen of het wassen van het gezicht wanneer de huid trekkend of droog is. Deze crème verschilt met een nachtcrème door de lichte textuur die hydrateert maar geen rijke filmlaag op de huid legt. De frisse textuur zorgt voor een verkwikkend en wakker gevoel en is zeer geschikt als ondergrond voor egale make-up. Clarins dagcrème onderscheid zich van andere crèmes dankzij de luxe ingrediënten en de vocht inbrengende eigenschappen. Geniet van een weldadige huidverzorging met Clarins!

 

Clarins dagcrème aanbieding

Bij ParfumCenter bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar Clarins dagcrème aanbieding. Wij hanteren standaard lage prijzen en hebben geregeld scherpe kortingen op onze dagcrèmes. Behalve dagcrèmes vindt u bij ons ook een ruim aanbod Clarins reiniging waarmee u grondig en tegelijkertijd zacht make up en vuil van de huid verwijdert. Zo kan uw huid weer ademen en optimaal de voedende crème opnemen. De reiniging laat het gezicht heerlijk schoon en fris achter zodat u de dag of nacht goed kunt beginnen! Bekijk bij ParfumCenter de Clarins dagcrème aanbieding en profiteer bovendien van een snelle levering!