Chanel Huidverzorging

Een van de grootste parfum en cosmetica bedrijven ter wereld, Chanel produceert ook Chanel huidverzorging. Het merk is in 1921 opgericht door Gabrielle Coco Chanel, een invloedrijke Franse modeontwerpster. Het merk werd populair vanwege het parfum Chanel No 5, door de Russische parfumeur Ernest Beaux geformuleerd. Zich als een premium merk positionerend, staat het bedrijf bekend om haar seizoensgebonden lanceringen en speciale editie verkoop. Ontdek Chanel huidverzorging nu bij ParfumCenter!

Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chanel dagcrème

Maak de zachte, romige Chanel dagcrème onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Deze zorgt er namelijk voor dat de huid elastischer wordt en rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. De crème is aangepast aan jouw unieke behoefte, hoe fijn is dat?! Je huid ziet er bij dagelijks gebruik stevig en glad uit. Je ziet dat het werkt en je straalt met de Chanel dagcrème. Maak je look compleet met Chanel make-up en ontdek de scherpe prijs bij ParfumCenter!

Chanel shop online

Sla nu je slag bij onze Chanel shop online! De producten van Chanel, denk bijvoorbeeld aan Chanel parfum en vele andere bekende merken, kun je hier voor een scherpe prijs in huis halen. Zo ook Estée Lauder huidverzorging. In de luxe huidverzorgingslijn van Estée Lauder vind je alle producten voor een stralende en verzorgde huid. Omhul je met de luxe verzorgingsproducten en parfum van Chanel. ParfumCenter is de Chanel shop online!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.