Dior Huidverzorging

Als je je huid optimaal wilt verzorgen dan doe je dit met Dior huidverzorging. Het anti rimpel effect van dit merk is ongeëvenaard en herstelt de huid op voedende wijze. De producten van deze lijn werken op meerdere niveaus in je huid door. Je straalt als nooit tevoren. De schoonheid van je huid wordt zichtbaar verbeterd. Wil je je huid en jezelf een cadeautje geven? Kies dan voor de producten van Dior huidverzorging.

dior_capture_youth_banner_parfumcenter
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dior dagcrème

Wanneer je bezig bent met je huidverzorging dan is het slim om de Dior dagcrème aan je routine toe te voegen. Deze crème is zorgt er voor dat de vochtbalans wordt behouden en de afweer van de huid wordt versterkt bij dagelijks gebruik. En om je verzorgde huid nog meer tot zijn recht te laten komen, gebruik je Dior make-up. Met de goede basis blijft deze ook nog eens langer mooi. Ontdek online het grote aanbod!

Dior sorbet crème

Een verbazingwekkende frisheid en een bijna gewichtloze, lichte structuur. Deze eigenschappen vindt je in de Dior sorbet crème. De huid wordt voorzien van voedingsstoffen en de optimale vochtbalans wordt bereikt. Ervaar wat de Dior sorbet crème voor jouw huid kan doen, schaf hem aan in onze webshop. Een andere vorm van jezelf verzorgen is het dragen van Dior parfum, deze en andere parfums kun je nu voordelig in huis halen met de parfum aanbieding van ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.