Extra-Firming

Voor vrouwen vanaf veertig jaar zijn de verzorgingsproducten van Clarins Multi-Régénérante ideaal. Deze zorgen voor een stevigere en meer egale huid met minder rimpels en een jeugdige uitstraling. Speciaal voor de rijpere huid activeert Clarins Multi-Régénérante de aanmaak van cellen, zodat u er jong uit blijft zien. Deze verzorgingsproducten van Clarins zijn gemaakt van de beste plantaardige grondstoffen en uitvoerig dermatologisch getest. De verschillende crèmes en serums beschermen uw huid tegen invloeden van buitenaf. Voor vrouwen vanaf dertig jaar hebben we bij ParfumCenter de natuurlijke Multi-Active lijn van Clarins.
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Clarins Multi-Régénérante Nuit

Uw huid voelt aangenaam en comfortabel met de Clarins Multi-Régénérante Nuit nachtcrème. Na regelmatig gebruik worden uw gelaatstrekken duidelijker en uw huid wordt geregenereerd. Verzorg uw huid optimaal terwijl u slaapt met deze fijne crème. Wij raden aan de huid te reinigen voordat u de Clarins Multi-Régénérante Nuit nachtcrème aanbrengt. Bij ParfumCenter bieden we u de nachtcrèmes in varianten voor de normale huid en speciaal voor de droge huid. U herkent de nachtcrèmes aan de blauwe belettering op de stijlvolle witte flacon met gouden dop.

Clarins Multi-Régénérante Jour

Uw huid wordt gladder en gaat stralen met de Clarins Multi-Régénérante Jour dagcrème. Deze heerlijk aanvoelende crème zorgt voor een direct liftend effect en een intensieve vochtinbreng. Versterk de zelfverdedigende eigenschappen van uw huid met deze fijne dagcrème. De Clarins Multi-Régénérante Jour verzorgingsproducten bevatten het extract van biologische groene banaan, dit maakt uw huid steviger. Bestel uw dag- en nachtcrèmes, anti-rimpelcrèmes en serums voordelig bij ParfumCenter. Wij zorgen voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.