Hydra-Essentiel

Verwen uzelf met de zijdezachte dagcrème van Clarins Hydra-Essentiel. De crème wordt snel opgenomen door uw huid en zorgt voor een langdurige hydratatie. U krijgt een natuurlijke uitstraling en een heldere teint. Bij ParfumCenter vindt u verschillende dagcrèmes voor de droge, normale en gemengde huid. U kunt de crème ‘s morgens en ‘s avonds aanbrengen op uw gezicht en hals. Bestel uw Clarins Hydra-Essentiel eenvoudig online bij ParfumCenter en profiteer van een scherpe prijs!

Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Clarins Hydra-Essentiel serum

Heeft u een zeer droge huid? Dan is het Clarins Hydra-Essentiel serum een echte aanrader! Hiermee wordt uw huid intensief gehydrateerd door een speciale formule. U krijgt een glanzende en vitale huid en rimpeltjes worden gladgestreken. Reinig uw huid voordat u het serum aanbrengt. Bij ParfumCenter vindt u een ruim aanbod huidverzorging, zodat kunt u onder andere met het Clarins Hydra-Essentiel serum optimaal voor uw huid zorgen. Bestel vandaag en het product wordt morgen geleverd!

Clarins Hydra-Essentiel SPF 15

Speciaal voor de normale en gemengde huid vindt u bij ParfumCenter Clarins Hydra-Essentiel SPF 15 lotion. Uw huid wordt beschermd tegen UV-straling, maar ook voorzien van het nodige vocht. De formule van de lotion bestaat uit een organisch extract uit de kalanchoë plant, wat ervoor zorgt dat vocht door uw huid wordt geproduceerd en vastgehouden. Met de Clarins Hydra-Essentiel SPF 15 lotion voelt uw huid comfortabel en krijgt uw gezicht een lekker frisse uitstraling. U krijgt al onze Clarins huidverzorgingsproducten in de originele verpakking.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.