Super Restorative

Wilt u zich weer jong voelen? Met de Clarins Super Restorative huidverzorgingslijn pakt u uw huid aan. De verschillende dag- en nachtcrèmes, verzorgende maskers en speciale anti-rimpel crèmes verjongen uw huid. Micropareltjes vullen in zeer korte tijd rimpels en fijne lijntjes waardoor u van een zichtbaar stralende teint kunt genieten. Clarins Super Restorative producten stimuleren de vitale functies van de huidcellen en verstevigen uw huid. Door dit aangename gevoel van uw huid voelt u zich weer jong, ook na de vijftig!

Meer informatie

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Clarins Super Restorative Day

In ons assortiment vindt u verschillende Clarins Super Restorative Day crèmes. Voor alle huidtypes hebben wij een crème van Clarins. U kunt kiezen voor een unieke combinatie van verzorging en beauty in een Clarins make up BB Cream. Wanneer u veel in de buitenlucht bent is een dagcrème met SPF een aanrader. Uw huid wordt daarmee extra beschermd tegen de negatieve straling van de zon. Clarins Super Restorative Day Cream verzorgt uw huid optimaal en geeft u een egale teint. Het is de beste huidverzorging voor de rijpere huid!

Clarins Super Restorative Night

Wanneer u slaapt heeft uw huid het meest baat bij een Clarins Super Restorative Night Cream. Deze crème brengt u met lichte drukbewegingen aan op uw gezicht en hals. Het is aan te raden om vooraf Clarins reiniging te gebruiken. Daarmee verwijdert u op een milde wijze al het vuil en eventuele make up resten. U kunt de Clarins Super Restorative Night Cream uiteraard los gebruiken, maar deze is tevens te combineren met een Clarins serum. En zeer voordelig verkrijgbaar bij ParfumCenter.nl!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.