Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Flower Poppy Bouquet 50ml eau de parfum spray

Kenzo Flower Poppy Bouquet 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 100,65

Speciale prijs: € 54,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Kenzo Flower Poppy Bouquet 50ml eau de parfum spray

Flower by Kenzo Poppy Bouquet is een sensuele compositie die nauwelijks floraler kan zijn. Aan het begin van het millennium lanceerde KENZO een tijdloze, poederachtige bloemengeur die een absolute klassieker is geworden: Flower by Kenzo . De iconische Eau de Parfum is altijd boeiend geweest dankzij haar unieke signatuur, die het handschrift van Alberto Morillas draagt.
Om de twintigste verjaardag van dit iconische eau de parfum te vieren, werd de expertise van de meesterparfumeur gecombineerd met de passie van de jonge parfumeur Dora Baghriche - het resultaat is een Eau de Parfum Florale, waarin de olfactorische signatuur van Flower by Kenzo opnieuw is uitgevonden. Met Poppy Bouquet onthult de klaproos al haar vrijgevigheid in één boeket.

Poppy Bouquet; een geuricoon vindt zichzelf opnieuw uit

Een prachtig boeket dat alle facetten van de papaver perfect tot uitdrukking brengt, samensmeltend met sensuele Bulgaarse roos en delicate gardenia. Fruitige frisse Nashi-peer, een eerbetoon aan de Japanse roots van KENZO, geeft de ultra-florale compositie een geraffineerde twist, die door de onweerstaanbare romige noten van amandelhout meesterlijk verfijnd wordt. De florale geur voor vrouwen werd in 2020 uitgebracht.

Top : Nashipeer
Hart : Bulgaarse roos en gardenia
Basis : amandelhout
Meer informatie