Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo parfum

Rond 1980 werd de parfumlijn toegevoegd aan de goedlopende kledinglijn. Kenzo parfum is van origine Frans maar het bedrijf richt zich op de Japanse cultuur. Kenmerkend zijn natuurlijke vormen met een strakke, minimalistische touch. De geuren zijn een afspiegeling van een creatieve geest die graag zijn eigen weg inslaat. Ontdek het uitgebreide assortiment van ParfumCenter en laat je meevoeren in de magische wereld van Kenzo Takada!

Meer informatie
Kenzo

62 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kenzo World parfum

De zwoele, verleidelijke blik van het oog is de rijke inspiratiebron van het Kenzo World parfum. De geuren stralen kracht en intensiteit uit. De flacon is letterlijk vormgegeven als een oog, met een sierlijk hangende pupil. Er is gekozen voor een subtiele combinatie van bijzondere materialen zoals rubber, metaal en melkglas. Het Kenzo World parfum is gecreëerd voor vrouwen die zichzelf durven te laten zien. Net als de andere geurlijnen van Kenzo die je bij ParfumCenter zeer voordelig bestelt en snel geleverd krijgt!

Kenzo Flower parfum

De rode bloem is het handelsmerk van het Kenzo Flower parfum. Bij de Kenzo Flower geur wordt de rozengeur steeds weer in een andere gedaante opgevoerd: als dromerig parfum, als floraal-fruitige geursensatie of als een aangenaam licht aroma voor de zomer. Het design van de diverse flacons is al net zo bijzonder als de geurenwereld van het Kenzo Flower parfum. Elke bloem lijkt speels gevangen in het glas en wacht tot haar bijzondere geur vrijkomt, een feest voor de huid!

Kenzo parfum dames

De bloemige geuren van een Kenzo parfum voor dames zijn fris, sprankelend maar ook sensueel. Het Kenzo Amour parfum is bijvoorbeeld een speelse flirt met de tijdloos verleidelijke eigenschappen van de vrouw. De sierlijke vorm van de flacon is een ode aan de vrouwelijke rondingen, terwijl het bloemige hart van de geur juist een dromerig karakter heeft. Een Kenzo parfum voor dames is altijd een beleving op zich. Zo combineert de Ca Sent Beau geur op een verrassende wijze de zoetheid van de bloem met de frisheid van vruchten. Deze zomerse eau de toilette is intens en uitbundig.

Kenzo parfum mannen

Nergens is de energieke golfslag van de zee zo voelbaar als in het Kenzo parfum voor mannen. Het strak golvende design van de diverse flacons geeft jouw badkamer een unieke glans. De geuren kunnen hierbij niet achterblijven. Gaat je voorkeur uit naar maritieme aroma’s of de frisse geursensaties met topnoten van grapefruit? In de uitgebreide collectie Kenzo heren parfum van ParfumCenter ontdek je de vele geuren van Kenzo, zo ook het avontuurlijke Jungle Pour Homme. Ons Kenzo parfum voor mannen wordt voordelig geleverd in de originele designflacons.

Kenzo parfum aanbieding

Bij ParfumCenter profiteer je van onze Kenzo parfum aanbieding! Kenzo is meer dan alleen parfum, Kenzo is kunst. Alle creaties vertellen verhalen en zijn poëtisch, kleurrijk, krachtig en dromerig. Dankzij zijn oprichter Kenzo Tadada heeft het merk een wereldwijde reputatie en kenmerkende stijl. Ontdek unieke parfum voor dames of heren in onze Kenzo parfum aanbieding!

Kenzo parfum kopen

Wanneer je Kenzo parfum wilt kopen, heb je bij ParfumCenter voor elke gelegenheid een ruime keuze! Kies bijvoorbeeld voor het avontuurlijke Kenzo Homme, de krachtige houtnoten van Power of het bruisend frisse van L’Eau Kenzo Homme. Naast herengeuren hebben wij ook Kenzo dames parfum in het assortiment. Ga je voor romantisch of stoer? ParfumCenter is de beste plek om voor hem of haar Kenzo parfum te kopen!