Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo parfum

De eigenzinnige aroma’s van een Kenzo parfum ademen poëzie. Elke geurcreatie is een perfecte symbiose van de natuur met een alledaags, stedelijk zelfbewustzijn. In de design flacon van een Kenzo parfum vind je alles terug wat de Japanse cultuur bijzonder maakt. Kenmerkend zijn natuurlijke vormen met een strakke, minimalistische touch. De geuren zijn een afspiegeling van een creatieve geest die graag zijn eigen weg inslaat. Ontdek het uitgebreide assortiment van ParfumCenter en laat je meevoeren in de magische wereld van Kenzo Takada!

Meer informatie
Kenzo

63 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kenzo parfum dames

De bloemrijke geuren van een Kenzo parfum voor dames zijn fris, sprankelend maar ook sensueel. Kenzo Amour is bijvoorbeeld een speelse flirt met de tijdloos verleidelijke eigenschappen van de vrouw. De sierlijke vorm van de flacon is een ode aan de vrouwelijke rondingen, terwijl het florale hart van de geur juist een dromerig karakter heeft. Een Kenzo parfum voor dames is altijd een beleving op zich. Zo combineert Ca Sent Beau op een verrassende wijze de zoetheid van de bloem met de frisheid van vruchten. Deze zomerse eau de toilette is intens en uitbundig.

Kenzo parfum mannen

Nergens is de energieke golfslag van de zee zo voelbaar als in het Kenzo parfum voor mannen. Het strak golvende design van de diverse flacons geeft uw badkamer een unieke glans. De geuren kunnen hierbij niet achterblijven. Gaat uw voorkeur uit naar maritieme aroma’s of de frisse geursensaties met topnoten van grapefruit? In de uitgebreide collectie Kenzo heren parfum van ParfumCenter ontdekt u de vele facetten van uw eigen mannelijkheid, zoals bij het avontuurlijke Jungle Pour Homme. Ons Kenzo parfum voor mannen wordt voordelig geleverd in de originele designflacon.

Kenzo parfum Flower

De rode bloem is het handelsmerk van Kenzo parfum Flower. Bij Kenzo Flower wordt de rozengeur steeds weer in een andere gedaante opgevoerd: als dromerig parfum, als floraal-fruitige geursensatie of als een aangenaam licht aroma voor de zomer. Het design van de diverse flacons is al net zo bijzonder als de geurenwereld van Kenzo parfum Flower. Elke bloem lijkt speels gevangen in het glas en wacht tot haar bijzondere geur vrijkomt, een feest voor de huid!

Kenzo parfum World

De zwoele, verleidelijke blik van het oog is de rijke inspiratiebron van Kenzo parfum World. De geuren stralen kracht en intensiteit uit. De flacon is letterlijk vormgegeven als een oog, met een sierlijk hangende pupil. Er is gekozen voor een subtiele combinatie van bijzondere materialen zoals rubber, metaal en melkglas. Kenzo parfum World is geschapen voor vrouwen die zichzelf durven te laten zien, net als de andere geurlijnen van Kenzo die u bij ParfumCenter zeer voordelig bestelt en daarnaast snel geleverd krijg!