Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Oscar De La Renta Bella Essence 100ml eau de parfum spray

60% korting

Oscar De La Renta Bella Essence 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 87,55

Normale prijs: € 38,95

Speciale prijs: € 34,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 60%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Oscar De La Renta Bella Essence 100ml eau de parfum spray

Bella Essence is het nieuwe parfum in de Bella Collection en onthult een nieuw facet van de Oscar de la Renta vrouw. Ze is stralend en gracieus en betovert iedereen om haar heen met een verleidelijke uitstraling. Ze roept het gevoel van verliefdheid op en laat een onvergetelijke indruk achter.

Bella Essence; laat een onvergetelijke indruk achter

Bella Essence opent met sprankelende frisse topnoten die dansen met een delicaat floraal hart. De sensuele basis is onvergetelijk met romige vanille en warme musk.
De sprankelende flacon is geïnspireerd op de elegante gouden sieraden en beroemde luxe borduursels van het modehuis Oscar de la Renta, bedekt met driedimensionale gouden bloemen. Het is versierd met een gladde plaat gegraveerd met de naam van de geur en een metalen sluiting.
De geur, gecreëerd door parfumeur Clément Gavarry, doet denken aan een prachtige tuin vol vrouwelijke bloemen die glinsteren in het gouden zonlicht. Bella Essence is een oosterse florale geur voor vrouwen en werd in 2020 uitgebracht. De neus achter deze geur is Clement Gavarry.

Top : Framboos, Rode bes en Grapefruit;
Hart : Vanille, Roos en Jasmijn;
Basis : Ambroxan, Musk en Patchouli.
Meer informatie