Oscar de la Renta

Of u nu op zoek bent naar een dagelijkse elegante geur of een voor speciale gelegenheden, bij ParfumCenter vindt u een Oscar de la Renta parfum voor elk moment! Bij de in de Dominicaanse Republiek geboren Oscar, werd het al vroeg duidelijk dat hij een groot creatief talent bezat. Hij vertrok naar Spanje om schilderkunst te studeren en gefascineerd door de spaanse cultuur en modehuizen, kon hij aan de slag als ontwerper bij Balenciaga en later Lanvin. In 1977 lanceerde hij zijn eerste Oscar de la Renta parfum - Oscar - die in veel landen een bestseller werd!

Meer informatie

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oscar de la Renta parfum Live in Love

Een recentelijke geur van de Dominicaanse ontwerper is ‘Oscar de la Renta parfum Live in Love, een vrouwelijke geur die geïnspireerd is door de passie voor het leven. De geur opent met frisse noten gevolgd door een floraal hart van onder andere jasmijn en oranjebloesem. Tot slot ontwikkelt Oscar de la Renta parfum Live in Love zich tot een hout- en amberachtige basis. Deze onmisbare geur voor iedere vrouw die het leven omarmt, vindt u bij onze Oscar de la Renta parfum dames!

Oscar de la Renta parfum Something Blue

Some old, something new, something borrowed, something blue. Bent u op zoek naar een luxe en betaalbaar cadeau voor de bruid? Dan is Oscar de la Renta parfum Something Blue een zeer passend geschenk! In dit klassieke flesje met een afneembare ring huist zich een romantische geur die opent met onder andere mandarijn en sluit met bourbon vanille. Oscar de la Renta parfum Something Blue is natuurlijk niet alleen geschikt voor bruiden, het is sluit aan bij iedere vrouw die zich wel eens verliest in de romantiek. Heeft u ook nog geen cadeau voor de bruidegom? Bij ParfumCenter vindt u ook Oscar de la Renta heren parfums!

Oscar de la Renta parfum kopen

Bij ParfumCenter kunt u voordelig uw nieuwe, originele Oscar de la Renta parfum kopen. We bieden niet alleen lage prijzen, we hebben bovendien een uitgebreid aanbod zodat u eenvoudig kunt variëren met uw favoriete parfums. Wilt u meer keuze? In onze parfumerie vindt u ook de merken waar Oscar de la Renta werkzaam is geweest. Bekijk hier onze Balenciaga parfum en Lanvin parfum voor uzelf of als cadeau voor een vriend of vriendin. Bestel uw geuren bij ParfumCenter en profiteer van onze lage prijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.