Acqua Attiva Uomo

De eerste herengeur die Collistar verkocht kwam uit de Collistar Acqua Uomo lijn. Deze eau de toilette voor mannen bestaat uit een samenstelling van bijzonder interessante en frisse aroma’s en geeft een positief gevoel. Geniet en laat je verrassen door het Italiaanse eucalyptus, bergamot, santolina en fresia. Nieuwsgierig geworden naar de rest van de Collistar Acqua Uomo lijn? Ontdek deze dan bij ParfumCenter! 

Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Collistar Acqua Attiva Uomo parfum heren

Bij Collistar huidverzorging hoort zeker ook een Collistar Acqua Attiva Uomo parfum voor heren. In dit luchtje wordt de frisheid en energie van water gecombineerd met de intensiteit en magnetisme van hout. Perfect voor de hedendaagse man! Ben je van plan om een verzorgingsproduct cadeau te geven? Kijk dan eens bij onze Collistar huidverzorging voor mannen. In onze webshop vindt je het Collistar Acqua Attiva Uomo parfum voor heren en heel veel producten voor huidverzorging scherp geprijsd!

Collistar Acqua Attiva Uomo shower gel

Wil je van je douchebeurt echt een beleving maken? Kies dan voor de Collistar Acqua Attiva Uomo shower gel! Dit product is erg praktisch omdat het zowel haar als huid schoon wast. Tegelijkertijd wordt uitdroging van de huid voorkomen en aan het haar wordt vitaliteit geven. Naast de Collistar Acqua Attiva Uomo shower gel heeft ParfumCenter je nog veel meer Men’s Line gezichtsverzorging of lichaamsverzorging te bieden. Hier vindt je alles wat jouw huid en haar nodig heeft!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.